Shop roku 30 dnů na vrácení

Punch Bag fekete

Termékkatalógus
Punch Bag fekete
4,5 2 értékelés
Boxzsák - asztali, 15 x 36 cm
Kód:  PBGa03 Termékszám:  MR061401-BK

Punch Bag fekete

Van, hogy rossz napja van? A stressz legjobb levezetése a sport, a mozgás és a pihenés: Így kap újra erőre! A stressz megszüntetésének legszórakoztatóbb módja, ha ezt a fekete bokszzsákot üti ki! A Punch Bag lesz a legjobb ellenfele! Kiváló minőségű polipropilénből készült, erős, rugós szerkezettel rendelkezik. Az állvánnyal felállítható pl. az asztalára, de bármilyen sima és lapos felület megteszi. Ez a szórakoztató, stresszellenes eszköz otthoni vagy irodai használatra is alkalmas. A hektikus napjait is feldobhatja némi szórakozással. Továbbá, kitűnő ajándék lehet munkatársainak, főnökének, akik, hasonlóan Önhöz, rengeteget dolgoznak, és szeretik levezetni a feszültséget a sport és a humor kettősével. Engedje ki a gőzt a Punch Bag-gel! A termék fekete színben kapható.

A Punch Bag bokszzsák legfontosabb jellemzői

  • Stresszmentesítő eszköz munkahelyi vagy otthoni használatra
  • Punch Bag minőségi polipropilénből készült
  • Erős rugós és szilárd állvány tartja szívócsésze
  • Feketében kapható

Tömeg:
700 g

Anyag:
polipropilén és
rozsdamentes acél

Csomag tartalma:
1 x bokszzsák
1 ×rugós állvány


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Punch Bag fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Punch Bag Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Punch Bag Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Punch Bag Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Punch Bag Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ