Shop roku AP+ plus nový vizuál

PureGear Pureboom

Termékkatalógus
PureGear Pureboom
4,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - drót nélküli, Bluetooth, frekvenciatartomány 20-20.000Hz, vezérlés beépített mikrofonnal, max. 8 órás akkumulátor-töltöttség, alumíniumból készült, IPX4
Kód:  EAI501a Termékszám:  PG-61664

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PureGear Pureboom

A vezeték nélküli PureGear Pureboom sport-fejhallgató a szuper hangminőségen kívül is tökéletes minőségű basszusokat és a környező zaj kiváló szűrését kínálja. Probléma nélkül tűri az izzadságot és a nedvességet, és egy töltéssel max. 8 óra játékidőt biztosít. Ezzel a fejhallgatóval az edzésed, vagy a mindennapi városi futásod szórakoztató lesz, és nem korlátoz téged semmilyen kábel. A Bluetooth technológiának köszönhetően van csatlakoztatva max. 10 méteres hatókörrel és képes egyszerre két forráshoz csatlakozni.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli Bluetooth sport-fejhallgató
  • Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
  • Többfunkciós vezérlőpanel beépített mikrofonnal
  • Mágneses fejhallgató-végződés a nyakon való biztonságos viseléshez
  • Ergonómikus design, tartós és kompakt alumínium kivitel
  • Az akkumulátor üzemideje max. 8 óra lejátszás
  • Csatlakozás támogatása legfeljebb 2 hangforráshoz

Kényelem

Mindkét fülvédő vége mágneses, így biztonságosabban lehet a nyakban hordani és nem kell félni az elvesztésétől. A PureGear Pureboom alumínium fejhallgató tartalmaz egy többfunkciós vezérlő panelt is beépített mikrofonnal, ami lehetővé teszi a lejátszás vezérlését, hívások fogadását, és kommunikálni a Google Now, vagy a Siri rendszerrel. A csomagban mellétett fül-adapterek és biztosító horgok mindenkinek tetszeni fognak. A fejhallgató kagylói az elfordítást is lehetővé teszik, így lehetővé válik a csak egyik füllel való hallgatás.

 

 

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PureGear Pureboom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PureGear Pureboom. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PureGear Pureboom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PureGear Pureboom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PureGear Pureboom.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ