30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

QCY Q29 fehér

Termékkatalógus
QCY Q29 fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülbe illeszthető, mikrofonnal, Bluetooth 4.1, DSP, az akkumulátor üzemideje akár 4 óra
Kód:  QCY19012 Termékszám:  QCYQ29WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QCY Q29 fehér

Stílusos és kiváló minőségű vezeték nélküli füldugót keresel? A fehér színű QCY Q29 vezeték nélküli fejhallgató teljesen pazar külsejűek, még jobban szólnak. Szilikon füldugóinak köszönhetően a fülhallgató nagyon kényelmes és jól szigeteli a környezeti zajt. A QCY Q29 fülhallgató üzemideje nagyon figyelemre méltó. A feltöltődoboznak hála, amellyel akár 3× is feltöltheted a fülhallgatót, akár 12 órán keresztül hallgathatsz zenét. A közvetlenül a fülhallgatóba beépített mikrofon hívás közben biztosítja a maximális kényelmet. A hangot a legmodernebb Bluetooth 4.1 vezeték nélküli technológia viszi át, lehetőséggel Multipoint párosításra.

A Q29 vezeték nélküli fülhallgató fő jellemzői

  • Vezeték nélküli plug-in fülhallgató beépített mikrofonnal
  • Lehetőség ismételt töltésre a zseb feltöltődoboz segítségével
  • Teljes üzemideje 12 óra (3 × 4 óra)
  • Bluetooth 4.1 lehetőséggel Multipoint párosításra
  • Minőségi hangzás a digitális DSP feldolgozásnak köszönhetően
  • Egyszerű telepítés és párosítás a telefonnal
  • A lekerekített forma zenehallgatás közben nagy kényelmet biztosít

Vezeték nélküli és sokáig szól

Sok vezeték nélküli fülhallgató gyakran szembesül az akkumulátor nagyon rövid üzemidejével. A Q29 fülhallgatónál nem áll fenn ez a hiba. Egy feltöltéssel akár négy órán át működik. A mellékelt zsebdobozzal a fülhallgatót még 3-szor fel lehet tölteni, így összesen 12 óra az üzemideje, amely még igényes felhasználók számára is elég.

Stílusos minőségi hangzással

A fehér kialakítású QCY Q29 fülhallgató igazán nagyszerűen néz ki. Ráadásul a DSP segítségével működő intelligens hangfeldolgozásnak köszönhetően minden hang és zene fantasztikusan szól.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QCY Q29 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QCY Q29 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QCY Q29 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QCY Q29 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QCY Q29 weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ