Akvizice ApF HU Shop roku

QCY QY19 Phantom Zöld

Termékkatalógus
QCY QY19 Phantom Zöld
4,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülhallgató, sportos, mikrofonnal, Bluetooth, NFC, 8 mm-es átalakító, érzékenysége 100 db, IPx4 vízállóság, rezgő hívásjelző a bejövő hívások során, az akkumulátor élettartama akár 6 óra
Kód:  QCY19003 Termékszám:  P380133

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QCY QY19 Phantom Zöld

Kiváló minőségű vezeték nélküli fejhallgatót keres, amely bármilyen sporttevékenységhez alkalmas? Akkor a  QCY QY19 Phantom zöld fülhallgató az ideális választás. Tökéletesen illeszkedik a fülébe még a nagyon igényes tevékenységek során is. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon jól rögzíthető a fülben, de a csomagban rögzítő gyűrűket is talál. Az IPX4 szabvány biztosítja a vízállóságot, így edzés közben nyugodtan leöntheti magát vízzel. A fülhallgatót egy mikrofonnal is felszerelték, így  hívásokat is fogadhat, és a gombokkal könnyedén válthat a zeneszámok között és állíthat a hangerőn. Az akkumulátor élettartama akár 6 óra, így kedvenc zenéit hosszabb sporttevékenység közben is élvezheti.

A QCY QY19 Phantom zöld fejhallgató fő jellemzői

  • Kis méret és tömeg
  • A QCY fülhallgatók kizárják a környezeti zajt 
  • Ergonomikus kialakítás, és a csomag rögzítő gyűrűket is tartalmaz 
  • Zajcsökkentés
  • Az akkumulátor élettartama akár 6 óra
  • Kiváló hangminőség

A hangminőség elengedhetetlen

A QCY QY19 Phantom fülhallgatók technikailag felszereltek a lehető legjobb hangzás érdekében. Sportolás közben semmi nem fogja zavarni, mivel a fülhallgató kizárja a környezeti zajokat. A modern 8 mm-es átalakító egy különleges hangkamrában van elhelyezve, amely növeli a térhatású hangzást. A széles frekvenciatartomány lehetővé teszi, hogy élvezhesse a tiszta magas és mély hangokat. Az aptX codec támogatással kedvenc zenéit CD minőségben hallgathatja Bluetooth keresztül. A kiváló minőséget garantálja a CSR 4.1 lapkakészlet, amelyet a Samsung és a Jabra is használ.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QCY QY19 Phantom Zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QCY QY19 Phantom Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QCY QY19 Phantom Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QCY QY19 Phantom - grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QCY QY19 Phantom - grün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ