30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

QNAP TS-112P

Termékkatalógus
QNAP TS-112P
3,0 4 értékelés
Adattároló Marvell 1.6GHz, 512MB DDR3, az 1x 2,5 "/ 3,5" SATA II HDD, 1x GLAN, USB PrintServer, 2x USB 3.0, CZ menü
Kód:  QL262c3a Termékszám:  TS-112P Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-112P

A TS-112P egy nagy teljesítményű és könnyen használható hálózati tároló biztonsági mentési, szinkronizálás, távoli hozzáférést és multimédiás otthoni szórakoztató. Úgy működik, mint egy személyes felhő, így lesz bárhol, bármikor hozzáférhetnek a fájlokat, és akkor mindig van ellenőrzés alatt. Megtudja, hogy a
TS-112P és fut QTS 4.0 lehet a digitális élet könnyebb, egyszerűbb és kényelmesebb.

Egyszerű beállítás megkezdéséhez.QNAP.com

QNAP TS-112P lehetővé teszi alkalmazásukat használata nélkül egy CD-t. Csak keresse fel kezdet.QNAP.com, és kövesse a telepítő varázslót. Kezdetnek, a TS-112P van felszerelve "automatikus beállítás" az ajánlott beállításokkal. Minden más beállítás rugalmasan lehet változtatni bármikor telepítés után.

Center alkalmazások kiterjesztése funkció

QNAP App Center széles skáláját kínálja a kifejlesztett alkalmazások által QNAP beleértve eszközök hát, szinkronizálás, kereskedelem, kommunikáció, letöltés, szórakozás és még sok más. A felhasználók alkalmazásokat telepíthet a városi csak, mi a legjobb neki, és amikor csak el lett távolítva. Frissítése ezek az alkalmazások már közhely.

Kiváló teljesítmény multimédiás szórakoztató

A TS-112P van jednodiskovým modell otthoni és kisebb irodák számára. Az erős 1,6 GHz-es processzor TS-112P kiváló teljesítményt nyújt a fájlok tárolásához, multimédiás alkalmazások és végre több feladatot egyszerre. TS-112P két gyors és modern USB 3.0 port a gyors adatmentés egy külső eszköz.

Intuitív működés tanulás nélkül

A TS-112P van szerelve egy teljesen új rendszer QTS 4.0. Több ablak tervezés és többfeladatos hatékonyan növeli a működési hatékonyságot. Intelligens területen nyújt a különböző innovatív funkciók, mint például a főmenüben
drag-and-drop ikonok, több felületen működőképes, személyre tapéta, és más intelligens eszközök. Kezdeni, nincs szükség semmilyen speciális tudást és mindent is a cseh nyelvet.

Hozzáférhetősége és megosztása mobil eszközökön

A TS-112P a saját privát felhő, amely kiterjeszti a kapacitás intelligens mobil eszközök. QFile alkalmazás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a szerverhez, feltöltése, letöltése és megosztása a fájlokat. QFile alkalmazás iOS is lehetővé teszi, videókat és fotókat tárolt TS-112P és játszott a TV-n keresztül AirPlay. Qmanager alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon követik és ellenőrzik a TS-112P távolról nélkül a számítógép bekapcsolása.

Photo Album személyes felhő

Photo Station lehetővé teszi az egyszerű képmegosztó. Egyszerűen feltöltheti a fényképeket a TS-112P és hozzon létre fotóalbumokat a webböngésző segítségével. Akkor ossza meg barátaival és családjával a szociális hálózatok, mint a Facebook, Google+, Twitter és Pinterest. A mobil alkalmazás QFile azonnal feltölteni képeket a mobil eszközök TS-112P.

Házimozi a nappaliban

Mivel a QNAP NAS kompatibilis DLNA, akkor a fényképek megtekintéséhez, videók lejátszásához és zenét hallgatni TS-112P minden DLNA eszközök, mint például a HD TV, játékkonzol, Smart TV dobozok és Hi-Fi rendszerek, illetve a patak internetes rádióállomások szerte a világ. TS-112P ad maximális multimédiás élményt kombinált HD TV és Hi-Fi rendszerek.

Élő Demo QTS 4.1

Próbáld meg egy élő demo QTS 4.1 itt:

http: // qnapdemo.myqnapcloud.com: 9090 / cgi-bin /

Bejelentkezési adatokat:
Név: QNAP
Jelszó: QNAP

Paraméterek

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5")
1 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, Print server, iTunes server, PHP Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Használat
Otthoni Kész!

Tárhely

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5")
1 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, Print server, iTunes server, PHP Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!

Interfész

LAN
1 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
5 W Kész!
Általános fogyasztás
7 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
218,4 mm Kész!
Magasság
165,5 mm Kész!
Szélesség
60 mm Kész!
Tömeg
0,79 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-112P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-112P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-112P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-112P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-112P.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ