A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku AlzaBoxy Q1

QNAP TS-231

Termékkatalógus
QNAP TS-231
4,7 14 értékelés
Adattároló 2 x 2,5 / 3,5 "SATA II / III HDD vagy SSD, Cortex A9 kétmagos 1,2 GHz-es, 512 DDR3, RAID (JBOD, 0,1), 2x GLAN, USB PrintServer, 3x USB 3.0, 1x eSATA, CZ menü
Kód:  QL267c7c Termékszám:  TS-231 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-231

QNAP TS series
QNAP TS-231

QNAP TS-231

TS-231 egy nagy teljesítményű, könnyen kezelhető és a kettős meghajtó hálózati tároló biztonsági mentési, szinkronizálás, távoli hozzáférés és az otthoni szórakozást. A Jegyzetek Station segítségével könnyen készíthetünk digitális jegyzeteket a privát felhő, és megoszthatja azokat barátaival és kollégáival további költségek nélkül. Powered by fejlett Cortex® ARM A9 kétmagos processzor hihetetlen teljesítményt, mint egy otthoni NAS három USB 3.0, egy eSATA és két LAN port Gbitovými. 

egyszerű beállítás

Ez lehetővé teszi a könnyű telepítés használata nélkül egy CD-t. Csak keresse fel kezdet.QNAP.com, és kövesse a telepítő varázslót. A kezdők számára fel van szerelve "automatikus korrekció" könnyebb üzembe. Minden más beállítás rugalmasan lehet változtatni bármikor telepítés után.

egyszerű beállítás
Centrum aplikací

Center alkalmazások kiterjesztése funkció

QNAP App Center széles skáláját kínálja a kifejlesztett alkalmazások által QNAP beleértve eszközök hát, szinkronizálás, kereskedelem, kommunikáció, letöltés, szórakozás és még sok más. A felhasználók alkalmazásokat telepíthet a városi csak, mi a legjobb neki, és amikor csak el lett távolítva. Frissítése ezek az alkalmazások már közhely. 

Kezelése fájlokat az interneten keresztül

File Station hozza meg dolgozni fájlokat böngészővel, amely lehetővé teszi, hogy feltölt, letölt és kezelheti a fájlokat, ahol van internetkapcsolat. Támogatás kivonására, ami mappák és intelligens keresés a fájlok és mappák, File Station lehetővé teszi, hogy könnyedén megoszthatja a fájlokat családjával és barátaival a különleges URL-eket. Munka File Station oka, hogy a biztonsági funkciók biztonságos és megbízható. 

Správa souborů
Excelentní výkon

Kiváló teljesítmény multimédiás szórakoztató

Szerelve egy erős, mégis energiatakarékos Freescale ™ ARM Cortex-A9 kétmagos 1,2 GHz-es processzor, egy nagy teljesítményű otthoni NAS nyújt hihetetlen teljesítmény akár 110 MB / s olvasás közben 80 MB / sec írási. A speciális kódolási és dekódolási egy átviteli sebesség több mint 30 MB / s, miközben a biztonság az érzékeny személyes adatok tárolását.

Intuitív működés QTS 4.1

Ez tartalmaz egy teljesen új rendszer QTS 4.1 Több ablak tervezés és többfeladatos hatékonyan növeli a működési hatékonyságot. Intelligens területen nyújt a különböző innovatív funkciók, mint például a fő menü, drag-and-drop ikonok, több felületen működőképes, személyre tapéta, és más intelligens eszközök. Kezdeni, nincs szükség semmilyen speciális tudást és mindent is a cseh nyelvet.

Intuitivní ovládání
Hozzáférhetősége és megosztása mobil eszközökön

Hozzáférhetősége és megosztása mobil eszközökön

A NAS a saját privát felhő, amely kiterjeszti a kapacitás intelligens mobil eszközök. QFile alkalmazás lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a szerverhez, feltöltése, letöltése és megosztása a fájlokat.QFile az iOS lehetővé teszi a lejátszást a TV-n keresztül AirPlay. Qmanager alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon követik és ellenőrzik a NAS távolról nélkül a számítógép bekapcsolása. Vannak mobil alkalmazások QVideo, QPhoto, QMusic és még sokan mások.

Multimédia streaming és off-line átkódolás

A multimédia és filmek könnyen lejátszhatók kompatibilis DLNA eszközök, mint például a Smart TV, Sony PS3, a Microsoft Xbox 360 és így tovább. Navíc podporuje off-line transkódování videí, což umožňuje přehrávat videa na mobilních zařízeních po internetu v optimálním rozlišení. Automatikusan konvertálja a videókat egy mappát a filmek használata számos különböző eszközöket. 

Streamování multimédií
Download stanice

Download Station 24,7 óra hetente

Ez a tökéletes letöltési központ nagy Bittorrent, PT, eMule, FTP és HTTP letöltés. Miután előkészíti a letöltési feladatokat, akkor kapcsolja ki a számítógépet, és majd le, mint sok HD-videókat, amennyire szüksége van. A QGet programmal lehet kezelni a letöltési feladatokat a helyi hálózaton, vagy távolról az interneten.

A listát a kompatibilis lemezek megtalálható ezen az oldalon . 

Paraméterek

Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), Speciális Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Print server, iTunes server Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!

Tárhely

Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), Speciális Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Print server, iTunes server Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!
Olvasási sebesség
110 MB/s Kész!
Írási sebesség
80 MB/s Kész!
Processzor
ARM Cortex-A9 Kész!

Interfész

eSATA
1 × Kész!
LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
9,78 W Kész!
Általános fogyasztás
20,56 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
225 mm Kész!
Magasság
168,5 mm Kész!
Szélesség
102 mm Kész!
Tömeg
1,28 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-231 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-231. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-231.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ