A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

QNAP TS-431U

Termékkatalógus
QNAP TS-431U
Adattároló - 4 db 2,5/3,5" SATA II/III HDD vagy SSD, Freescale ARM Cortex-A9 kétmagos 1,2 GHz-es, 1 GB DDR3, RAID (0, 1, 5, 5 + hot spare, 6, 10), GLAN 2x, 4x USB 3.0, 1x USB 2.0, rackbe szerelhető
Kód:  QL270p1 Termékszám:  TS-431U Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-431U

Megbízható és skálázható NAS QNAP ellen optimális ár / teljesítmény arány és a sokszínűség a funkciók, amelyek lefedik mind az otthoni és a vállalati alkalmazások számával együtt az üzleti növekedni fog. Ez felajánlott egy hatékony tárolási megoldást szinkronizálni az állványok, archiválására és folyamatosan elérhető, hogy építsenek egy privát felhő. Részletes kétmagos ARM Cortex A9 ad kiváló teljesítményt multitasking feldolgozás, miközben az alacsony energiafogyasztást.

Legfontosabb jellemzők

  • NAS funkció készen a kkv-k
  • Fájlmegosztás és szinkronizálás a fájlok platformok között (beleértve a mobil alkalmazások Qsync)
  • Privát felhő korlátozás nélkül (további díjakat több hely)
  • Az intuitív felhasználói felülete QTS telepíthető alkalmazások bővített funkciókkal
  • Stream média DLNA, AirPlay, Chromecasthoz, Plex
  • A teljes biztonsági megoldást az adatvédelem (működik 3rd party szoftverek, például. Acronis True Image vagy a Symantec Backup Exec)
  • Oneszerű megújulás - távoli replikáció valós időben

Nem csak frissített környezetben

A továbbfejlesztett rendszer QTS 4.2 folytatja a fejlődését a felhasználói felület NAS friss megjelenést és sok új funkciók és fejlesztések jegyében jobb eredményeket működik. Mi nem látható első ránézésre, majd optimalizálva adatkezelési és átfogó biztonsági megoldást. Hozzáteszi gyakorlati eszköze fényképezés közben rendszeres mentés, a mennyiségek és LUN-t. QTS tartja az adatok biztonságos és mindenhol rendelkezésre áll még.

Az adatok biztonságos

Store lehetőséget ad arra, hogy könnyedén talpra adatok esetén véletlen hiba. RTRR Function (Real-Time Remote Replication) menti az adatokat valós időben egy távoli lemezt. Při nehodě lze zálohu jednoduše obnovit. Van is támogatja, hogy az rsync mentési adatokat egy másik szerverre, vagy szinkronizálás között több felhő szolgáltatások, beleértve az Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure, ElephantDrive, Dropbox vagy a Google Drive.

Paraméterek

Fiókok száma
4 × Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!
Olvasási sebesség
148 MB/s Kész!
Írási sebesség
119 MB/s Kész!

Tárhely

Fiókok száma
4 × Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,2 GHz Kész!
Olvasási sebesség
148 MB/s Kész!
Írási sebesség
119 MB/s Kész!
Processzor
ARM Cortex-A9 Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
19,3 W Kész!
Általános fogyasztás
34,9 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
499 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Szélesség
439 mm Kész!
Tömeg
7,63 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-431U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-431U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-431U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-431U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-431U.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ