AP+ nový vizuál Rapture

QNAP TS-451A-4G

Termékkatalógus
QNAP TS-451A-4G
1,0 1 értékelés
Adattároló - 4x 2.5/3.5" SATA II/III HDD vagy SSD, Intel® Celeron® N3060 Dual-Core 1.6GHz, 4GB DDR3, RAID (0,1, 5, 5 + hot spare, 6, 10), 2x GLAN, 4x USB 3.0, 1x MIC, 1x HDMI 4K
Kód:  QL272k55 Termékszám:  TS-451A-4G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-451A-4G

Dual-core 14nm-es Intel Celeron N3060 feldolgozó egység és hardveresen gyorsított titkosítás

A QNAP TS-451A alapjául egy fejlett, 14nm-es, 1,6 GHz-es kétmagos Intel Celeron szolgál, amely kis hőtermelési mutatóval (6W TDP) rendelkezik, és képes automatikusan megemelni a frekvenciáját akár 2,48 GHz-es értékre is. Ezt kombinálva a kétcsatornás DDR3L-1600 RAM-mal, a két Gigabit LAN porttal és a 6 Gb/s SATA  vezérlővel a TS-451A látványos, akár 213,4 MB/sec adatsebességgel tud szolgálni, optimalizálva a cég működéséhez szükséges alkalmazásokat, miközben energiatakarékos marad. A TS-451A ráadásul az Intel AES-NI hardveresen adattitkosítást használja, amely biztosítja, hogy az adatátviteli elérheti akár a 205,14 MB/sec értéket is, ha az AES-NI a teljes NAS adattömböt és a megosztott mappákat is titkosítja.

Közvetlen hozzáférés a fájlokhoz a QuickAccess USB porton keresztül

A TS-451A egy innovatív QuickAccess USB 3.0 portot is tartalmaz, amely lehetővé teszi, a berendezés első telepítését és konfigurálását anélkül, hogy a hálózathoz csatlakozna. A fájlokhoz és a TS-451A-n tárolt adatokhoz hozzá lehet férni közvetlenül a Qfinder Pro applikáció és az USB 3.0 vagy a Micro B USB 2.0 kábel segítségével is. Emellett be lehet állítani a felhasználók hozzáférési jogait a különböző szolgáltatásokhoz, hogy megakadályozhasd a fontos fájlokhoz való illetéktelen hozzáférést.

Szabadon használd a médiák multizonális menedzsmentjét

Használd a TS-451A-t többzónás szórakoztató rendszerhez, amely kitölti a ház minden sarkát az általad választott médiával. A TS-451A által tárolt fényképeket, zenéket és videókat központilag képes kezelni és továbbítani a HDMI, DLNA, Apple TV, Chromecast, Roku, Amazon Fire TV berendezéseknek, vagy a TS-451A által futtatott szolgáltatásokba (csak a zenesugárzás) Bluetoothon vagy USB-n keresztül. A Plex Media szerver a TS-451A-t igen hatékony eszközzé teszi a tartalom terjesztésére.

A 4K videók tökéletes átkódolása

A TS-451A korszerű, nyolcadik generációs Intel HD Graphics hardvert tartalmaz, amely támogatja a 4K H.264 videók hardveres dekódolását, és ez lehetővé teszi a 4K videók valós időben történő átkódolását 1080p felbontásra, hogy az univerzális formátumba alakított videókat zökkenőmentesen le tudja játszani a PC, a mobil eszközök és a Smart TV is. Az offline átkódolással zavartalanul játszhatod le a videókat a File Station, Video Station és a mobil QFile applikációban. Ha lassú kapcsolattal csatlakozol az internethez, akkor válassz ki egy előre renderelt kisebb felbontású videót.

QTS - egyszerű és hatékony

A  QTS intuitív felhasználói felület teszi a NAS vezérlését intelligensebbé, simábbá és szebbé. A modern, flat design optimalizálja a betöltési időt és az intelligens asztal lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a kívánt funkciókat. Azt is, hogy hogyan hozz létre parancsikont vagy csoportikont az asztalon, hogy a valós időben nyomon követhesd a rendszer kritikus információit és több ablakot is nyithatsz az alkalmazásoknak nagyobb számú feladatot egyszerre történő futtatásához, ami nagyobb működési hatékonyságot biztosít.

Fájlok szinkronizálása különböző eszközökről a felhőbe

A Qsync átalakítja a TS-451A-t egy biztonságos nagy kapacitású adatközponttá, ahol szinkronizálhatod a fájlokat. Minden fájl, amit feltöltesz a TS-451A-re, elérhető lesz az összes csatlakoztatott eszközön, például PC-ken, laptopokon és mobil eszközökön. A Qsync különféle módszereket kínál a szinkronizálásra és csoportos fájlmegosztásra, nagymértékben javítja a rugalmasságot a csapatprojektek és az együttműködés tekintetében. Ugyancsak támogatja a központosított konfigurációt és lehetővé teszi, hogy távolról is törölni lehessen a Qsync mappát egy elveszett eszközön, így akadályozva meg az adatok integritásának elvesztését. Ha visszakerül a készülék, egy gombnyomással akár az adatok helyreállítása is lehetséges.

Fájlok és kötetek visszaállítása LUN képfájlokból

A QTS Storage Manager egy könnyen kezelhető web-alapú képalkotó eszköz, amellyel könnyedén készíthetünk biztonsági másolatot a TS-451A köteteiről és adatvesztés esetén visszaállíthatjuk azokat, bármely időpontra. Képfájl készíthető a kötetekről vagy a LUN-ról (legfeljebb 64 kép egyetlen kötetről vagy LUN-ról, legfeljebb 256 kép egy NAS-ról). A kötet/LUN képfájlok hatékonyan másolhatók a távoli kiszolgálókra a Snapshot Replica funkcióval csak a változásokat figyelembe véve, így gyorsan klónozható a kötet/LUN, mint helyi kötet, a rendszerben futó műveletek megszakítása nélkül.

Qsirch - hatékonyabb és gyorsabb keresés

A TS-451A támogatja a kereskedelmi célokra kifejlesztett Qsirch keresés platformot ami lehetővé teszi a gyors fájlkeresést. Amellett, hogy megjeleníti a bélyegképeket és segítséget jelenít meg a kulcsszavakhoz, a Qsirch azt is lehetővé teszi hogy az .eml fájlokban tárolt tartalomban kereshess. Használhatóak a személyre szabott keresési feltételek, például a dátum, méret, feladó és a címzett. A Qsirch emlékszik a keresési előzményekre, így gyorsan navigálhatsz azokhoz a fájlokhoz, amiket előzőleg kerestél. Használhatod a Qsirch Helper Google Chrome bővítményt is, hogy a NAS-on tárolt fájlokat a Google Search szolgáltatással tudd megtalálni.

le
TS-451A

Postaközpont a privát felhődnek

A QmailAgent egy online e-mail kliens. Biztosítja a teljes funkcionalitást az e-mail üzenetek  létrehozására, olvasására és a adminisztrációjára. Amikor létrehozod az e-mailt, csatolni tudsz fájlokat, fényképeket és dokumentumokat a TS-451A-ról. A QmailAgent azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az iOS és Android rendszereken gyorsan ellenőrizhessenek nagyobb számú e-mail fiókot a mobil eszközökön. A QmailAgent is használható a Qsirch keresővel, ami támogatja a hatékony keresést az e-mailekben.

A kiterjedt megfigyelési megoldás biztonságot nyújt a nap 24 órájában, a hét 7 napján

A Surveillance Station olyan profi hálózati felügyeletet irányító rendszer (Video Management System, VMS), amely segítségével egy felhasználóbarát adminisztrációs felületen, több mint 3000 kompatibilis IP kamera modellt kezelve, skálázható licencengedéllyel IP kamera csatornákat hozhatsz létre.Támogatja a valós idejű nyomon követését, video és audio felvételt és lejátszást, széles körű, személyre szabható beállításokkal. A Vmobile alkalmazást telepítve a saját iOS vagy Android eszközökre bárhol és bármikor tudod kezelni csatornák monitorozását az irodai környezet biztonságának érdekében.

Tárolóhely virtuális gépek és konténer alkalmazások hostingjához

A Virtualization Station lehetővé teszi a virtuális gépek (VM) hosztolását a TS-451A-n, amikhez a böngészőből vagy az VNC-vel lehet hozzáférni. Virtualization Station támogatja több operációs rendszer telepítését, a virtuális gépek (VM) gyors létrehozását, a VM mentését és visszaállítását, VM képek importját/exportját és eszközmenedzsmentet kínál a VM központi irányításához. Virtualization Station lehetővé teszi a TS-451A és VM azonos LAN porton való működését.

le
TS-451A

Segélyvonal

Ha műszaki problémát észlelsz, vagy van egy javaslatod a termékeink javítására, akkor a segélyvonal közvetlenül kapcsolatot teremt ügyfélszolgálatunkkal. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy visszajelzést küldj, kérdéseket és kéréseket továbbíts a technikai támogatás csapatnak. A segélyvonal funkciók közé tartozik a technikai támogatás, amely lehetővé teszi, hogy csapatunk gyorsan megoldja a problémát egy biztonságos, titkosított SSL 256 bit kódolású távoli kapcsolat segítségével.

Paraméterek

Fiókok száma
4 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, Print server, iTunes server Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Olvasási sebesség
192 MB/s Kész!

Tárhely

Fiókok száma
4 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, Print server, iTunes server Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Olvasási sebesség
192 MB/s Kész!
Írási sebesség
213 MB/s Kész!
Processzor
Intel Celeron Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
GDPR ready Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
12,1 W Kész!
Általános fogyasztás
27 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
219 mm Kész!
Magasság
160 mm Kész!
Szélesség
169 mm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-451A-4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-451A-4G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-451A-4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-451A-4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-451A-4G.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ