Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

QNAP TS-831X-8G

Termékkatalógus
QNAP TS-831X-8G
4,0 1 értékelés
Adattároló - 8x 2,5/3,5" SATA II/III HDD vagy SSD, Annapurna AL-314 Quad-core 1.4 GHz, 8 GB DDR3, RAID (0, 1, 5, 5 + hot spare, 6, 10), 2x GLAN, 2x10GLAN, 1x exp.slot, 3x USB 3.0,
Kód:  QL270s4 Termékszám:  TS-831X-8G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-831X-8G

Erőteljes négymagos osmipozicový TS-831X biztosít két port a 10 GbE SFP + hálózat teljes mértéApproxen támogatja a nagy sebességű 10 GbE hálózatok, valamint árán megkímélve a költségvetés maximális megtérülést. TS-831X biztosít több funkcionalitását egy all-in-one és egyedi funkciókkal, mint VJBOD (Virtual JBOD), amely bevezeti a gazdaságos módja, hogy használja a fel nem használt helyet a NAS bővíteni a tárolókapacitást más QNAP NAS és konténer állomás, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan fejleszteni és telepíteni alkalmazások az Internet of Things (IoT). TS-831X egy költséghatékony tárolási megoldás növekvő vállalkozások igénylő mentési, visszaállítási, privát felhő, tároló virtualizáció, és biztosítja az informatikai infrastruktúra a jövő 10 GbE hálózatok.

- Felkészültség 10 GbE hálózatok SSD memória és hardveresen gyorsított titkosítás
- VJBOD lehetővé teszi použítTS-831X bővíteni a tárolókapacitást egy másik QNAP NAS
- Élvezze konténer virtualizáció és alkalmazások fejlesztése a tárgyak internete Container Station
- Építsd meg a privát felhő központi szervezet, fájlkezelési és mentési feladatok
- Biztonságos a programokhoz való hozzáférést VPN szerver és VPN kliens
- Gyorsan keresést fájlokat a természetes keresési eredmények valós időben Qsirch
- Skálázható megoldás két bővítő QNAP UX-800P a teljes tárolási kapacitás akár 24 lemezmeghajtó

Quad-core CPU és 8 GB / 16 GB RAM-mal és hardveresen gyorsított titkosítás

TS-831X van szerelve négymagos ARM® Cortex-A15-es frekvencián 1.4 GHz, 8 GB / 16 GB DDR3 RAM (navýšitelné 16 GB), SATA 6 Gb / s kétportos 10 GbE SFP + hálózati LAN és hálózati port, Gigabit LAN, és PCIe bővítőhely további terjeszkedési hálózati kártyával (NIC). Hardveresen gyorsított titkosítás gép TS-831X példátlan teljesítményt saját kategóriájában, a 256 bites titkosítás AES teljes mennyiség, ezáltal javítja a teljesítményt és a rendszer biztonságát, és biztosítja a bizalmas vállalati adatok tárolása TS-831X.

Felkészültség 10 GbE hálózati port, beépített 10 GbE SFP +

TS-831X nemcsak kétféle integrált Gigabit Ethernet port, hanem két hálózati port 10 GbE SFP +, hogy teljes mértéApproxen támogatja a nagy sebességű hálózatok 10GbE képes kiszolgálni egy villámgyors adatátvitelt a vállalkozások, amelyek a magasabb bitszélességet virtualizáció, gyors mentés és visszaállítás az egyre növekvő mennyiségű adat. One további PCIe slot telepítését teszi lehetővé harmadik 10GbE portot rugalmas szélessávú hálózatok. Kombinálva a nagy potenciállal tárolókapacitás TS-831X jellemezve, készen 10 GbE hálózatok, a tökéletes választás a vállalatok, amelyek szeretnék tárolni nagy mennyiségű adat és a sebesség azok továbbítását kitűnni.

SSD gyorsítótár gyorsulás

TS-831X támogatja SSD caching, amely nagyban javítja a teljesítményt tárolási IOPS mennyiségek és növeli a működési hatékonyságot. Ez tökéletes javítják az általános munkafolyamat alkalmazások igényes gyakorisága bemeneti és kimeneti műveletek (IOPS) kombinációja SSD és HDD lehetővé teszi, hogy a legjobb, hogy optimalizálja költségeit és a teljesítmény.

VJBOD: megosztás hatékonyság maximalizálása segítségével NAS bővíteni a kapacitást más NAS

Amellett, hogy bővülő a fizikai tároló egységek, van egy másik lehetőség kiterjesztése a tárolási kapacitás a NAS. QNAP VJBOD (Virtual JBOD) JBOD hálózati kötetnek, amely lehetővé teszi, hogy bővítse a tároló a QNAP NAS további egységek QNAP NAS. TS-831X kiváló potenciális kapacitása, amely lehetővé teszi, hogy költséghatékony módon kiterjeszti a másik QNAP NAS a VJBOD listák és virtuális tárolási térfogat és virtuális lemezek használata NAS szolgáltatásokat.

Gyors végrehajtása alkalmazások IoT Container Station

Container Station QNAP integrálja kizárólag rendszerszinten igényes virtualizáció és LXC Docker®, amely lehetővé teszi, hogy fut a TS-831X nagyobb számú elszigetelt rendszerek Liinux® és le alkalmazásokat a beépített registry Docker Hub® Registry. Támogatja import / export konténerek és beállítás jogok és funkciók tájékoztató központ és rugalmas felhasználói felület, amely lehetővé teszi, hogy kezelni több konténerek. És mi több: Container Station ideális platformot biztosít számtalan gyakorlati alkalmazások a tartály, amelyen keresztül a fejlesztők könnyen alkalmazható, gyorsan fejleszteni és egyszerűen telepíthető alkalmazások a tárgyak internete. Csak keresni "tárgyak internete" a Container Station, hogy megfelelő tartályoApproxan, és hozzon létre a különböző alkalmazások számára a tárgyak internete.

QTS - egyszerű és hatékony

Az intuitív felhasználói felület QTS teszi az élményt NAS intelligensebb, simább és szebb. A modern lapos kialakítás optimalizálja a betöltési idő és az intelligens asztali lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a kívánt funkciót, hozzon létre egy parancsikont az asztalon vagy a csoport képviselője, a valós idejű nyomon követését a kritikus információs rendszer és a nyílt több ablak alkalmazások működtetésére nagyobb számú feladatot egyszerre, ami magasabb működési hatékonyságát. QTS megtöri a korlátok eszközök, platformok és a földrajzi távolságok, ajánlója optimális élmény cloud computing környezetben.

Megosztása fájlokat platformok, központi adattár

TS-831X támogatja az SMB / CIFS, NFS és AFP fájlmegosztó hálózatokon keresztül Windows®, Mac, Linux / UNIX. Adatállományok protokoll és az ISO képek CD-k és DVD-k is központilag tárolt TS-831X és védi az integrált vírusvédelmi megoldás. A Windows AD ® és LDAP lehetővé teszi a rendszer adminisztrátorok beállíthatják a felhasználói jogok segítségével a meglévő Windows szerver AD, LDAP vagy LDAP integrált szolgáltatások. TS-831X támogatja SAMBA v4 és működhet, mint egy tartományvezérlő Windows beállítások irányítási jogokat.

Átfogó biztonsági mentési adatbiztonsági megoldások

QNAP NetBak Replicator támogatja adatmentést valós időben és a menetrend a Windows operációs rendszer, ideértve az archiválást is e-mailek Outlook. Is támogatja az Apple Time Machine® felhasználók számára a Mac OS X-nek a megoldás az egyszerű adatmentési TS-831X. Az USB 3.0 port az előlapon egyetlen gombnyomással másolási funkció, amely lehetővé teszi az azonnali biztonsági mentés adatait a külső meghajtók a TS-831X csak egy kattintás, vagy pedig az adatok biztonsági mentését, a TS-831X külső meghajtók. Van is támogatja a legkülönbözőbb biztonsági szoftver harmadik fél, például Acronis True Image® és a Symantec Backup Exec ™.

Megoldások katasztrófa-helyreállítási hoz nyugalmat

TS-831X különböző lehetőségeket kínál az adat-helyreállítást. Távoli replikáció valós időben (RTRR, valós idejű távoli replikáció) támogatja adatmentés valós időben vagy egy ütemtervet a távoli szerverekre QNAP NAS vagy FTP és szinkronizálja a fájlokat a helyi mappából a távoli mappát javított biztonsági hatékonyságot. Használhatja verziószámozása hát, meg kell tartani egy bizonyos számú változat, a lehetőségek sem egyszerű verziószámozási, amely tudja tervezni, hogy hány változatban kell tartani, és mennyi ideig, vagy intelligens verziószámozásnak egy forgó ütemterv, ahol a korábbi változata a mentés automatikusan újraírása. TS-831X is kínál rsync mentés ütemezésére egy másik távoli szerverre. Az adatok biztonsági mentése és visszaállítása is egy sor szolgáltatást tároló a felhő, mint a Amazon® S3 Amazon® Glacier, Microsoft Azure, ElephantDrive®, Dropbox®, Google Drive ™, a Google Cloud Storage ™ és mások.

kiterjedt biztonsági

One olyan környezetben, a nyílt hálózatok vállalati adatok válhat a cél egy esetleges támadásra. TS-831X nyújt számos biztonsági szolgáltatások, például a titkosított kapcsolat, IP blokk, kétlépcsős ellenőrzés, és így tovább. IT rendszergazdák is kezelhetik a hozzáférési jogok az egyéni felhasználók és a különböző alkatrészek és megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a fontos fájlokat. TS-831X is támogatja a 256 bites AES titkosítást, hogy megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a bizalmas személyes adatok és a zavar esetén a merevlemezek ellopása, vagy akár az egész rendszert.

Biztonságos hozzáférés VPN szerver és VPN kliens

TS-831X lehet használni, mint a VPN-kiszolgáló támogatja az L2TP / IPsec, OpenVPN és PPTP, amely lehetővé teszi, hogy biztosítsák az adatokhoz való hozzáférést a megosztott belül helyi hálózathoz. Azt is fel lehet használni, mint egy VPN kliens kapcsolódni más szerverek (VPN lehet csatlakoztatni több szerver egyszerre), vagy a virtuális magánhálózatok keresztül PPTP és az OpenVPN biztonságos adatátvitelt. Lehet csatlakoztatni az eszközt a NAS és az otthoni szerver VPN adatokhoz való hozzáférés a LAN; Például keresztül csatlakoztatható VPN Client saját NAS VPN külföldön, hogy hozzáférjen a szolgáltatásokhoz, amelyek működését az ország korlátozott.

Qsirch - hatékonyabban és gyorsabban lehet keresni

TS-831X támogatja Qsirch program a keresési eszköz a gyors fájl keresést. Qsirch támogatja bélyegkép, és még emlékszik a keresési előzményeket, így gyorsan navigálhat a fájlok az Ön által keresett előtt. Megújult eszköz Qsirch 2.1 hoz egy új Google Chrome add-on, amely lehetővé teszi, hogy keressen a Google Search fájlokat a NAS. Qsirch jelentősen növeli a termelékenységet és jelentősen csökkenti az időt keres fájlokat a NAS, figyelembe, hogy koncentrálni más feladatokat.

Fájlszinkronizálás több eszközön

Qsync eszköz fordul VášTS-831X egy biztonságos és nagy teljesítményű adatközpont szinkronizálni fájlokat. Minden fájl feltöltve a TS-831X lesz elérhető az összes csatlakoztatott eszköz, például PC-k, laptopok és mobil eszközök. Qsync, különösen azok számára, akik gyakran utaznak, hogy tudják kezelni a fájlokat, és azokat mindig kéznél a legfrissebb fájlokat a különböző eszközökön. Qsync nyújt a különböző fájlszinkronizálás és fájlmegosztás egy csoportban, jelentősen növeli a rugalmasságot, a csapat projektek és az együttműködés.

Kiterjedt megfigyelési megoldást nyújt biztonságot a nap 24 órájában, a hét 7 napján

A Surveillance Station olyan szakmai irányítási rendszer (Video Management System, VMS) hálózati felügyelet, mely egy felhasználóbarát felületen kezelheti több mint 3000 modell kompatibilis és skálázható IP kamera engedély IP kamera csatornákat. Támogatja a valós idejű nyomon követését, felvétel és lejátszás, video és audio egy széles körű, személyre szabható beállításokat. Ezen felül, akkor lehet telepíteni az alkalmazást a saját eszközök Vmobile rendszerek iOS® vagy Android ™, a csatorna kezelésére megfigyelési bárhonnan, bármikor és biztonságos környezetben, így az irodában, vagy telepíti a mobil app VCAM alakíthatják és mobil eszköz a hálózati kamera az azonnali felvétel a TS -831X. TS-831X kínál két szabad csatornák IP kamerák, amely bővíthető akár 30 csatorna által engedélyek vásárlásával.

Telepíthető alkalmazások szükséges bővítése NAS funkciók

Integrált Alkalmazás Center nyújt a különböző telepített alkalmazások megkövetelt által kifejlesztett QNAP és a fejlesztők a harmadik fél, beleértve eszközök backup / szinkronizálás, a vállalati tartalomkezelés, üzenetküldés, letöltés, szórakozás és még sok más. Ez is egy központi helyről kezeléséhez és frissítéséhez telepített alkalmazások. Ha szükséges, akkor szabadon telepíthető alkalmazásokat kiterjeszteni a funkcionalitását a TS-831X.

Oneszerűen bővíthető tárolókapacitás

TS-831X támogatja az online kapacitásbővítést összekötő két bővítő egység QNAP tárolja a gyorsan növekvő mennyiségű adatot, ami különösen ideális olyan alkalmazásokhoz igényes adatok tárolására, mint például a videó felügyelet, adat archiválás, tárolás televíziós műsorszolgáltatók és mások. Tárolás TS-831X fokozatosan bővíteni szükséges, hogy megkönnyítse a végrehajtási kapacitás bővítése és kezelése NAS bővítő egység használható Storage Manager QTS.

A támogatás QJBOD Express (roaming JBOD egység), akkor egyszerűen csatlakozhat a TS-831X nagy kapacitású bővítő egység QNAP vándorolnak adatokat egy másik NAS ezen az egységen keresztül JBOD, akár hálózati kapcsolat nélkül.

energiahatékony

TS-831X hasznosítja energiatakarékos ARM® core processzor, amelyet az jellemez, alacsony feszültség és alacsony fogyasztás, miközben nagy teljesítményű rendszer működését, és alkalmas a vállalati felhő csatlakoztatva folyamatosan on-line anélkül, hogy indokolatlanul növeli a villamos energia ára. További energiatakarékossági funkciók közé tartozik a készenléti merevlemez, ütemezett ki / bekapcsolás és Wake on LAN (Wake on LAN).

Oneéb jellemzők készen a kkv-k

TS-831X, mint költséghatékony Turbo NAS All-in-One támogatja a különböző vállalati alkalmazások.

A Turbo NAS támogatja a Web szerver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen építeni ugyanazon a szerveren több webhelyen. Az adminisztrátorok képesek vezetni egy Turbo NAS akár 32 oldalak, amelyek csökkenteni az informatikai költségeket.

A Turbo NAS támogatja a VPN-kiszolgáló segítségével a rendszergazdák egyszerűen egy biztonságos magánhálózat, és lehetővé teszi a személyzet, hogy jelentkezzen be az irodán kívülről, és átveheti a biztonságos hozzáférést a vállalati erőforrások, például fájlok és az internet-hozzáférés.

Paraméterek

Fiókok száma
8 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!
Processzor
Alpine AL-314 Kész!

Tárhely

Fiókok száma
8 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!
Processzor
Alpine AL-314 Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
GDPR ready Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
19,47 W Kész!
Általános fogyasztás
46,36 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
235 mm Kész!
Magasság
185,2 mm Kész!
Szélesség
298,2 mm Kész!
Tömeg
8,25 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-831X-8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-831X-8G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-831x-8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-831X-8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-831X-8G.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ