30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Quad Lock Car Mount

Termékkatalógus
Quad Lock Car Mount
4,5 24 értékelés
Telefontartó - iPhone 4/4S / iPhone 5/5S / iPhone 5C / iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone SE mobiltelefonokhoz, kettős Quad Lock zárral, 3M szalaggal
Kód:  QUAL01 Termékszám:  QLM-CAR-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Car Mount


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Quad Lock Car Mount

A legerősebb és legbiztonságosabb tartó a piacon

A Quad Lock rögzítő rendszer egy innovatív tartórendszer a népszerű mobil telefonok körében, mint például az Apple iPhone és a Samsung Galaxy. Ezt az egyedülálló rendszert a sokoldalúság jellemzi, mivel használhatja a mindennapi életben és sporttevékenységek során is. Bízza a készülékét az egyik legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb tokra a piacon.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Quad Lock Car Mount

A mobiltelefon rögzítése

A Quad Lock autós tartó optimális szerelőrendszer a mobil telefon szélvédőre vagy műszerfalra történő rögzítéséhez az autóban. A Quad Lock zár duális rendszerével egyszerűen használhatja a telefont, úgy mint egy GPS navigációs rendszert vagy fedélzeti kamerát. Ha ezt a tartót a fentebb felsoroltakon kívül más típusú telefonokhoz szeretné használni  akkor vásárolja meg a Quad Lock univerzális adaptert.


Könnyen felhelyezhető

A telefont egy pillanat alatt rögzítheti a tartóba.  A kiváló minőségű tapadókoronggal a szélvédőre vagy a 3M-es szalaggal a műszerfalra tudja rögzíteni. rendkívül könnyű összeszerelni és ugyanilyen könnyű eltávolítani is a járműből.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Quad Lock Car Mount

Elforgatható

A tartó szerkezete nem takarja el a kamerás telefon lencséjének szabad kilátását. A szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi a mobiltelefon függőleges vagy vízszintes helyzetben történő tárolását. A csuklós összekapcsolás segítségével a készülék teljes mértékben forgatható, így mindig megfelelő rálátást biztosít. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
 Quad Lock Car Mount

A csomag tartalma

  • 1x Quad Lock autós tartó
  • 1x rögzítőgyűrű a műszerfalra 3M-es szalaggal

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Quad Lock Car Mount Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Car Mount. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Car Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Car Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Car Mount.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ