A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Samsung MB

Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+

Termékkatalógus
Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+
5 1 értékelés
Telefontartó -
Kód:  QUAL03f2 Termékszám:  QLK-BKE-GS9PLUS

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+

A mobiltelefon legbiztonságosabb illesztése

Élvezd a Samsung Galaxy S9+ készülékedet a Quad Lock Bike Kit termék segítségével még akkor is, ha épp kerékpározol vagy motorozol. A Twist Lock and Go különleges zár biztonságosan tartja a készüléket a kormányon. A telefont sport-trackerként, GPS navigációként is használhatod, vagy akár fotózhatsz is vele. Csak tőled függ, hogy milyen felhasználási módot szeretnél.


Off
Quad Lock Bike Kit Galaxy S8


Dual Stage Lock biztonsági rendszer

A Quad Bike Lock Kit a „Dual Stage Lock”-kal van felszerelve: ez a biztonsági rendszer, különösen erős rögzítését garantál a mobiltelefonnak az út során. Ez a legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb telefontartó rendszer jelenleg a piacon, könnyű telepítéssel, amit mindenki képes kezelni.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Bike Kit Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit Galaxy S9 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit Galaxy S9 +.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ