Shop roku 30 dnů na vrácení

Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

Termékkatalógus
Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max
Telefontartó - mechanikus, rögzítés: kerékpárhoz és motorra
Kód:  QUAL07g6g Termékszám:  QLK-BKE-IXPLUS

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max

Az iPhone XS MAX Quad Lock Bike Kit készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a mobiltelefonodat a kerékpárod kormányára felszereld. Ez az egyedülálló szisztéma lehetővé teszi, hogy a telefonhasználatot összekösd az aktív életmóddal.  Készülékedet így különböző tevékenységekhez használhatod, például a testmozgás monitorozására vagy GPS navigációként.



Innovatív zárrendszerrel

A terméket az úgynevezett Twist, a Lock and Go™ technológiával szerelték fel. Ez a rendszer lehetővé teszi a telefonod villámgyors rögzítését. A dupla biztonsági zár pedig biztosítja, hogy a készüléked utazás közben is mindig stabil maradjon. A Quad Lock tok használatával telefonod minden tevékenység során védve lesz. Ha egyszer kipróbáltad, nem tudod majd elképzelni, milyen is volt nélküle!  



Quad Lock® Bike Mount

Szereld fel a terméket a mellékelt O-gyűrűk segítségével, akár pillanatok alatt. Sőt, a rögzítő pántoknak köszönhetően a hosszú távú használat szintén garantált lesz. A Quad Lock készlet minden 25-40 mm méretű vázhoz ideális választás.

Quad Lock® Poncho iPhone X/XS készülékekhez

A Quad Lock Poncho iPhone X/XS vízálló tok a Quad Lock készlet része. Ez a kiegészítő egy különleges, átlátszó anyagból készült. Így mindig pontosan tudni fogod majd, hogy mi történik. A Quad Lock Poncho az időjárás alakulásától függetlenül védi a telefont a víztől és portól egyaránt. Sőt, a puha anyag lehetővé teszi a telefon gombjainak és érintőképernyőjének használatát is.


A Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max csomag tartalma

  • 1x Quad Lock® Bike Mount
  • 2x biztonsági pántokkal rendelkezik
  • 4x különleges gyűrűvel (2 nagy, 2 kicsi)
  • 1x Quad Lock® tok iPhone X/XS készülékekhez
  • 1x Quad Lock® Poncho iPhone X/XS készülékekhez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Iphone XR-hez használható? Köszönettel, Deák Ákos

Kérdések és válaszok: Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max
Kiegészítők: Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Bike Kit iPhone XS Max. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit iPhone XS MAX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Kit iPhone XS MAX.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ