A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S

Termékkatalógus
Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S
4,8 26 értékelés
Telefontartó - iPhone 6/6S mobiltelefonokhoz, Quad Lock kettős zárrendszerrel, a rögzítő rudak mérete 25-40 mm
Kód:  QUAL03d Termékszám:  QLK-BKE-IP6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Használja a mindennapi és sporttevékenységek
 

Használja mindennapi sport tevékenységekhez

A Quad Lock kerékpáros tartó egy innovatív megoldás mobiltelefonja kerékpárra erősítéséhez. Olyan népszerű készülékekkel kompatibilis, mint az Apple Iphone vagy a Samsung Galaxy modellek, de akár más márkákhoz is kíváló. Ennek az egyedülálló eszköznek sokoldalú tulajdonsága, hogy a mindennapi élethez és a sportoláshoz is kiváló. Tegye készülékét ebbe az egyik legkönnyebb, legstrapabíróbb és legbiztonságosabb tartóba.

 

A Quad Lock kerékpáros tartó egy teljes készlet, mely kompatibilis kerékpárokkal, és motorkerékpárokkal is, melyeknek a kormányrúd átmérőjük 25 mm és 40 mm között van. Ez a tartó Apple Iphone 6 készülékekkel kompatibilis, és ajánlott azoknak a kerékpárosoknak és motorosoknak, akik mobiltelefonjukat GPS navigációra használják, vagy csak csupán szeretik, ha készülékük mindig szem előtt van.

 


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Alkalmas rossz időjárás
 

Alkalmas rossz időjárás esetén is

Az egyedi Twist Lock and Go renszer lehetővé teszi telefonja gyors, és biztonságos felszerelését. A Dual Stage Security rendszer (Dual Lock) megbízható lehetőséget kölcsönöz a készülék felszereléséhez és lecsatolásához anélkül, hogy kár keletkezzen a telefonon. A csomag tartalmaz egy Quad Lock tokot is, mely gondoskodik a készüléke biztonságáról a mindennapi tevékenységek során, rossz időjárás esetén is.

 


Vízállóság

A Quad Lock Poncho egy vízálló borítás a Quad Lock tokhoz. Ez egy átlátszó TPU anyag, amely könnyedén ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, és megvédi a készüléket a víztől és a portól. A finom anyagösszetétel pedig biztosítja a készüléke kényelmes használatát. Könnyedén működtethetőek a gombok, és az érintőkijelző is.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A vízálló
 

Egyszerű használat

A felszerelés nagyon egyszerű, és percek alatt elvégezhető. Az egyszerűenfelszerelhető O-gyűrűk biztosítják a tartó stabil helyzetét. Hosszútávú használatra biztosítható a mellékelt szorító szalagokkal.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
egyszerű telepítés
 

A csomag tartalma

  • 1 x Quad Lock kerékpáros foglalat PRO
  • 2 × a szorító biztonsági szalagok
  • 4 × rögzítő gyűrűk (2 nagy, 2 kicsi)
  • 1 x Quad Lock iPhone tok 6 / 6S
  • 1 x Quad Lock Poncho iPhone 6 / 6S

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/ 6S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Bike Mount Kit iPhone 6/6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Mount Kit - iPhone 6/ 6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Bike Mount Kit - iPhone 6/ 6S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ