AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó

Termékkatalógus
Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó
4,8 23 értékelés
Telefontartó -
Kód:  QUAL04k Termékszám:  QLM-OFM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó Megszűnt

Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó


le
Quadlock
 

Quad Lock kerékpáros tartó

Kerékpáros tartó opcionálisan mobiltelefonhoz vagy kamerához. Egyszerűen felszerelhető 25,4 mm és 31,8 mm átmérőjű kormányra. A szabadalmaztatott Quad Lock technológia kettős zárrendszerrrel nem kell aggódnia telefonja elvesztésétől.


Egyszerű felrakás

Rendkívül egyszerűen feltehető a kormányra vagy egyéb rövidebb részre a forgórendszernek köszönhetően. A telefon vagy a fényképezőgép csatlakoztatásához szükséges adapter a csomagban nem szerepel, ezáltal ajánlott külön beszerezni. Ezt megtalálhatja kínálatunkban is, csak válassza ki a telefon típusát.

le
kamera
 

le
lock
 

Maximális kompatibilitás

A tartó különösen alkalmas hegyi kerékpárokra és más atipikus alakú kormányra. Az út alatt remekül látható a telefon kijelzője, és a kis kialakításnak köszönhetően jó aerodinamikát biztosít.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

hello erre lenne szűkségem + Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó Go Pro-hoz és egy ehhez megfelelő tokra Samsung S10 telefonhoz erre kérnék egy árajánlatot köszi

Kérdések és válaszok: Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó
Kiegészítők: Quad Lock Out Front Mount Kerékpáros telefontartó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Out Front Mount. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Out Front Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Out Front-Montage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Out Front-Montage.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ