30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Quad Lock Sport karpánt

Termékkatalógus
Quad Lock Sport karpánt
5 2 értékelés
Telefontartó -
Kód:  QUAL06 Termékszám:  QLM-ARM

Quad Lock Sport karpánt


le
 Quad Lock Sports Armband
 

Biztonságos illeszkedés

A Quad Lock Sport karpánt lehetővé teszi a telefon biztonságos illeszkedését a kezén található Quad Lock Case tartóban. A Quad Lock Case tartót a csomag nem tartalmazza, de külön megvásárolható.



Szabadalmaztatott rögzítő rendszer

A Quad Lock rendszere egy szabadalmaztatott rögzítési rendszer, amelybe egy pillanat alatt be tudja helyezni a telefonját.  Ugyanilyen gyors a fordított folyamat is, így telefonja mindig kéznél lesz, amellett pedig egyszerűen hozzáférhető. Nincs többé elmulasztot hívás akkor sem, ha éppen futni, kerékpározni, korcsolyázni megy vagy egyéb sporttevékenységet végez.

le
 Quad Lock Sports Armband
 


le
 Quad Lock Sports Armband
 

Univerzális megoldás mindenkinek

Ha Ön iPhone vagy a Samsung Galaxy S4 / S5  készülékkel rendelkezik, és szeretne saját egyedülálló rögzítő rendszert, Önnek is tudunk egy megfelelő megoldást. A Quad Lock univerzális adapter minden mobiltelefonnal kompatibilis. Csak távolítsa el a védő ragasztó réteget és csatlakoztassa az adaptert a telefon hátoldalához. Az adapter kompatibilis a különböző Scel Quad Lock adapterekkel is (kerékpár, autó, állványra, stb). Nagyon erős, HVB 3M ragasztószalaggal van ellátva, hogy erős tartás biztosítson a mobiltelefonoknak. Ha úgy dönt, hogy tovább nem tart igényt az adapter használatára, az adapter könnyen eltávolítható meleg levegő segítségével - a készüléken garantáltan nem marad majd a ragasztónak nyoma sem. A Quad Lock univerzális adapter külön megvásárolható, mint opcionális tartozék.


Kompatibilitás

  • Samsung Galaxy S4
  • Galaxy S5
  • iPhone 4 / 4S
  • iPhone 5 / 5S / SE
  • iPhone 5C
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
 
Megjegyzés:
» További iPhone SE tokok
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Quad Lock Sport karpánt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Sports Armband. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Sports Armband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock Sports Armband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock Sports Armband.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ