30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Quad Lock Universal adapter V2

Termékkatalógus
Quad Lock Universal adapter V2
4,8 14 értékelés
Telefontartó -
Kód:  QUAL04e Termékszám:  QLA-UNI-2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Quad Lock Universal adapter V2

A Quad Lock innovatív rögzítő rendszer alkalmas a népszerű mobiltelefonok, többek közt az Apple iPhone és a Samsung Galaxy stb. rögzítésére. Ez az egyedülálló rendszer kiemelkedik sokoldalúságával, ennek köszönhetően használható a mindennapi tevékenységek során és sportolás közben is. A tartóval ellátott telefon felszerelhető a kerékpár kormányára, a karjára futás közben, valamint használható az autóban is, mint GPS navigáció. Helyezze készülékét a legkönnyebb, legerősebb és legbiztonságosabb tartóba a piacon.

Legfontosabb jellemzők

  • Biztonságos rögzítés tok nélkül
  • Egyedülálló rögzítési rendszer
  • "Twist Lock and Go" innovatív zárrendszer
  • A Quad Lock termékekhez tervezték (tartók, állványok, szalag)
  • Az adapter új, keskenyebb változata kerekítéssel
  • A csomag tartalma egy tisztítókendő a telefonra
  • Méret 55 x 65 mm

Különböző eszközökhöz

Ha nincs a tulajdonában egy iPhone vagy Samsung Galaxy S4 / S5 eszköz, s ennek ellenére szeretne ennek a különleges tartórendszernek a tulajdonosa lenni, van megoldásunk az Ön számára. A Quad Lock Universal adapter bármilyen mobiltelefonhoz rögzíthető. Csak távolítsa el a védő ragasztó réteget, és rögzítse az adaptert a telefon hátuljára. A nagyon erős 3M HVB ragasztószalag a legtöbb mobiltelefonon, tableton, és más eszközön erős kötést biztosít. Ha úgy dönt, már nem szeretné használni a tartót, az adapter könnyedén eltávolítható meleg levegő segítségével - a ragasztó nem hagy nyomot a készüléken. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Quad Lock Universal adapter V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quad Lock Universal adaptér V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Quad Lock Universal adaptér V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quad Lock-V2 Universal Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quad Lock-V2 Universal Adapter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ