Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Shoulderpod R2 The Pocket Rig

Termékkatalógus
Shoulderpod R2 The Pocket Rig
Telefontartó -
Kód:  SHa02 Termékszám:  SP-R2

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Shoulderpod R2 The Pocket Rig

A Shoulderpod R2 The Pocket Rig kiváló mobiltartó, amely alkalmas a profi és az amatőr fotósok számára is, kompatibilis minden olyan okostelefonnal és phablettel, melynek szélessége 48-93 milliméter közötti. Ez a mobiltartó 4 részből áll, egészen pontosan egy eloxált alumínium fogantyúval, mahagóni fogantyúval, multifunkciós videó grippel és egy hevederrel is rendelkezik a maximális esésvédelem érdekében. A mobiltartó kiváló sajátosságai közé tartozik például a származási helye is. A Shoulderpod összeszerelése és a teljes gyártása Barcelonában, Spanyolországban történik, ahol a vállalat a helyi nyersanyagokat használja fel.

Shoulderpod R2 The Pocket Rig legfőbb jellemzői

  • Professzionális mobiltelefon tartó
  • Jobb felvételek és fényképek
  • A legtöbb piacon lévő okostelefonnal kompatibilis
  • Eredeti kialakítás, minőségi alapanyagok
  • Eloxált alumíniumból és sapelli mahagóni fából készítették
  • A mobiltelefon tartó Spanyolországban készült
  • Felhasználásának három módja van
  • Speciális, többfunkciós fotós és videós grip, számos tartozék csatlakoztatása lehetséges
  • Utazók, amatőr és profi újságírók számára is alkalmas
  • A gyártó a termékét a legkompaktabb tartóként tartja számon a piacon
  • A fogantyút gumigyűrűvel szerelték fel
  • A Shoulderpod mobiltelefon tartó elegáns kivitelezésű

Többfunkciós kézi tartó okostelefonok részére

A  Shoulderpod R2 The Pocket Rig  mobiltartó felhasználható klasszikus képstabilizátorként felvétel, vagy fényképezés közben. A kifinomult tervezésének köszönhetően nem kell aggódnia a csuklója megterhelése miatt. Az egyik lehetőség az úgynevezett állványfogantyú, amikor a mobiltartó fő részén szabványos szálat használ, amely a legtöbb állványra, monopodra, csúszkára és egyéb tartozékokra csavarható. A másik lehetőség az állványként való használat. A Shoulderpod R2 The Pocket Rig a fogantyú eltávolításakor klasszikus okostelefon tartóként működik, melynek állítható a dőlésszöge.

A Shoulderpod bővítési lehetőségei

Ennek a többfunkciós fotó és videó gripnek köszönhetően új lehetőségeket kap a felvételek készítésére, mellyel együtt jár a felvételek sokkal jobb minősége is. A griphez csatlakoztathat például LED lámpát, külső mikrofont vagy tartalék akkumulátort, valamint a klasszikus háromlábú állvánnyal ellátott tartozékokat is. A Shoulderpod R2 The Pocket Rig sapelli mahagóni fából és eloxált alumíniumból készült, mely növeli az ellenállóságát és az élettartamát.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shoulderpod R2 The Pocket Rig Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shoulderpod R2 The Pocket Rig. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shoulderpod R2 The Pocket Rig. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shoulderpod R2 The Pocket Rig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shoulderpod R2 The Pocket Rig.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ