30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Elektromos radiátorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(74)
Fűtőventilátor
(1)
Konvektor
(1)
Anyag
Fém
(27)
Műanyag
(1)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(12)
LED kijelző
(8)
Időzítő
(6)
Gyerekzár
(7)
Fűtési teljesítmény
40 W
2500 W
-
Befűthető légtér
25 m3
90 m3
-

Az elektromos radiátor több helyzetben is megoldást jelenthet, ha kiegészítő fűtést keresel: gondoskodhat az olyan helyiségek fűtéséről, ahol a meglévő fűtés nem biztosít elegendő meleget, vagy ahol egyáltalán nincs fűtőtest. Ezen kívül egy radiátor a nyaraló fagymentesítéséről is gondoskodhat télen. A villanyradiátor lehet olajradiátor vagy olaj nélküli radiátor. Hogyan működnek, mik az egyes típusok előnyei és hátrányai? Mennyire fog meglátszódni a villanyszámlán az elektromos radiátor fogyasztása? A kérdések után nézzük a válaszokat.

Tovább

A radiátor, az időtlen klasszikus

Szinte minden otthonban ott állnak az ablakok alatt a radiátorok, régóta a fűtés alapvető darabjai. Hasonlóan népszerűek a hordozható változataik (akár a fűtőbordás, akár a paneles radiátorok). Milyen funkciók és jellemzők felelősek az elektromos radiátor népszerűségéért?

  • Elektromos radiátor számos méretben és kivitelben kapható.
  • A tartós anyagoknak és az egyszerű mechanizmusoknak köszönhetően a legtöbb villany radiátor hosszú élettartamú.
  • További előnye a könnyű kezelhetőség és karbantartás. Csatlakoztasd a konnektorhoz, válaszd ki a hőmérsékletet, időnként szellőztess.
  • A hordozható elektromos radiátor általában kerekekkel vagy fogantyúval rendelkezik. A könnyű kezelhetőség és mobilitás biztosra vehető.

Hogyan működik az elektromos radiátor?

Az elektromos radiátor ránézésre pontosan olyan, mint a hagyományos radiátor. A fűtőbordák megnövelik a felületét, ami javítja a készülék hőleadását, miközben a mérete továbbra sem kezelhetetlenül nagy. A villany radiátor egyik előnye, hogy viszonylag könnyen mozgatható, ezt a legtöbb radiátor esetében a görgők is megkönnyítik. A villanyradiátor működése a két típus, az olajradiátor és az olaj nélküli radiátor, esetében különböző, nézzük meg ezeket kicsit alaposabban.

Olajradiátor

Az olajradiátor belsejében lévő speciális fűtőolajat egy elektromos fűtőbetét melegíti fel. A hőkibocsátás az olaj felmelegítése után kezdődik. Milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a használata?

Előnyök

  • Nagyon csendes, szinte hangtalan működés.
  • Kikapcsolás után még egy jó darabig meleg marad, mivel az olaj lassabban hűl ki.

Hátrányok

  • A radiátor lassabban melegszik fel.
  • A benne lévő olaj miatt körültekintően kell eljárni a radiátor ártalmatlanítása során.

Olaj nélküli radiátor

A két elektromos radiátor típus ránézésre szinte alig különbözik egymástól, működésük azonban teljesen eltérő. Az olaj nélküli radiátor igazából egy elektromos hősugárzó, ami radiátor külsőt kapott. Ennek a típusnak is vannak előnyei és hátrányai, mégpedig:

Előnyök

  • Könnyebb, mint az olajradiátor.
  • Bekapcsolás után azonnal megkezdi a hőleadást.
  • Nem tartalmaz fűtőolajat, ezért elektronikai hulladékként lehet ártalmatlanítani.

Hátrányok

  • Működés közben zajos lehet.
  • Kikapcsolás után szinte azonnal kihűl.

Elektromos radiátor típusok

Földre helyezhető elektromos radiátor többféle változatban kapható. Az olajjal működő bordás vagy fűtőlemezes radiátorok számítanak klasszikusnak, de léteznek elektromos konvektorok is.


Kis elektromos radiátor
Tagos radiátor

Keskeny elektromos radiátor
Lapradiátor

Keskeny elektromos radiátor
Elektromos konvektor (közvetlen fűtés)


Tagos elektromos radiátor

A tagos elektromos radiátor fűtőbordákból áll és nagy hőtehetetlenség jellemzi. Tovább tart, amíg felmelegszik, de kikapcsolás után még sokáig sugározza a hőt. A klasszikus tagos fali radiátorok általában nehéz öntöttvasból készülnek, de a hordozható változatok esetében ezt könnyebb anyagok váltják fel.

Elektromos lapradiátor

Az elektromos lapradiátor acélból vagy alumíniumból készül. Tömör fűtőlapból áll, amely modern megjelenésű és könnyen karbantartható. A lapradiátorok előnye a gyors fűtés. A fűtőlappal ellátott modell a megfelelő választás akkor is, ha vékony, konnektorhoz csatlakoztatható elektromos radiátor érdekel.

Fali villanyradiátor is választható, ami továbbra is egy elektromos készülék, nem pedig a központi fűtési rendszerhez csatlakoztatott fűtőtest. Fali elektromos radiátor kínálatunkban találsz ilyen modelleket.

Elektromos törölközőszárító, az elektromos radiátor falra szerelhető változata

Az elektromos törölközőszárító fűtőtest is egyben. Ami a funkciókat illeti, nem különbözik a többi villanyradiátortól.

Ha az elektromos radiátor falra szerelhető változata érdekel, nézz körül a fűtőpanelek kínálatában is, ami jó megoldás olyan helyiségekben, ahol nem férne el a földre állítható villanyradiátor.

Elektromos törölközőszárító
Az elektromos törölközőszárító hasznos segítség a fürdőszobában.

Az elektromos radiátor fogyasztása

Elektromos fűtőtest vásárlásakor sokakban felmerül a kérdés, vajon mennyire fog meglátszódni az új készülék használata a villanyszámlán. Az elektromos radiátor fogyasztása sok tényezőtől függ, nézzük a legfontosabbakat.

  • Milyen teljesítmény-fokozaton, mennyi ideig működik az elektromos radiátor
  • Milyen hőmérsékletre fűtjük fel a helyiséget • 1 °C-kal magasabb hőmérsékletre történő fűtés esetén az elektromos radiátor fogyasztása 4-5 %-kal nő
  • Az épület hőszigetelése is befolyásolja a fogyasztást
  • A külső és a belső hőmérséklet közötti különbség sem mellékes
  • A helyiség belmagasságát is figyelembe kell venni

Mekkora helyiséget képes befűteni egy villanyradiátor?

Az elektromos radiátor paraméterei között találhatod azt a m3-ben megadott értéket, amely azt mutatja meg, hogy a villanyradiátor hány légköbmétert képes befűteni. Ezt az adatot a választás során nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert ha a helyiség túl nagy, a villany radiátor nem fogja tudni felfűteni.

i

A fűtési teljesítmény szorosan összefügg a légköbméterben megadott értékkel, ez segíthet kiszámolni, mekkora legyen az elektromos radiátor teljesítménye, ami egy adott helyiség befűtéséhez elegendő. Nagy általánosságban 35 W/m3-rel számolhatunk.

Elektromos radiátor választása méret szerint

A teljesítmény mellett az elektromos radiátor egy másik kulcsfontosságú tulajdonsága a méret. Ezt a klasszikus hosszúság × szélesség × magasság formátumban adják meg, de a tagos radiátoroknál a fűtőbordák számát is feltüntetik. Méretek széles választékát kínáljuk. Választhatsz egy nagyobb modellt az egész helyiség fűtéséhez, vagy mini olajradiátort az íróasztalhoz.

Az elektromos radiátor fontos funkciói

Az elektromos radiátor funkciói között vannak olyanok, amelyek mindenki számára fontosak és hasznosak, és vannak olyanok, amelyek bár hasznosak, esetleg nem mindenki számára szükségesek. Az alábbi funkciókkal találkozhatsz:

  • A termosztát lehetővé teszi egy adott hőmérséklet beállítását, a villanyradiátor csak akkor kapcsol be, ha a helyiség hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken.
  • Az időzítő segítségével a fűtést akkorra tudod időzíteni, amikor éppen szükség van rá.
  • A LED kijelző megmutatja a beállított hőmérsékletet, a mért hőmérsékletet, és az esetleges további beállításokat.
  • A távvezérlés kényelmesebbé teszi a használatot, nem kell minden egyes beállítás miatt a radiátorhoz zarándokolni.
  • A gyerekzár megakadályozza a villany radiátor véletlen be- és kikapcsolását vagy átállítását.
  • Az Anti-Freeze funkció különösen a nyaralókban lehet hasznos, ha beállítod, meggátolja, hogy a nyaralóban a fagy károkat okozzon.
  • Az olaj nélküli radiátor esetében hasznos lehet a néma üzemmód, így akár ott is tudod használni, ahol pihenni, aludni szeretnél.
  • A ventilátorral ellátott elektromos radiátor nemcsak hőleadással, hanem a felmelegített levegő áramoltatásával is melegíti a környezetet.
  • Az akkumulációs képességgel bíró elektromos radiátor kerámialapokkal rendelkezik, amelyek tárolják (akkumulálják) a hőt.

Stílusos elektromos radiátor

Egy stílusos elektromos radiátor két funkciót tölt be: fűt, ugyanakkor jól is néz ki. Tökéletesen illeszkedik minden típusú belső térbe - modern, elegáns és retro, ahol diszkrét, vagy éppen extravagáns kiegészítő szerepét töltheti be. A legtöbb stílusos darab a lapradiátorok között található, de elegáns elektromos törölközőszárító modelleket is találhatsz.


Stílusos villanyradiátor

Elektromos radiátor


i

Hordozható hőforrásra van szükséged a zuhanyzóban vagy a fürdőszobában? Az a megfelelő elektromos radiátor fürdőszobába, amelyik vízálló.

Átfogó fűtési megoldást kínálunk minden helyzetre

Nem vagy meggyőződve, hogy a villanyradiátor jó megoldás számodra? Nálunk, az Alza-nál más lehetőségeket is találhatsz. Konvektorok, infravörös melegítők, fűtésre optimalizált klímák - minden van. Fűtőtest kategóriánk kínálatában meggyőződhetsz arról, milyen széles a választék.

Elektromos radiátor ár

Elektromos radiátor 25 000 forint körül már kapható. Az olcsóbb modellek hátránya lehet például a görgő hiánya, ami megnehezíti a villanyradiátor mozgatását. A teljesítményük is alacsonyabb, tehát nagyobb helyiségekbe nem lesznek alkalmasak.

A drágább, 40 000 forintos áron kínált villanyradiátor modellek teljesítménye nagyobb, több teljesítményszint állítható be rajtuk, ezáltal kisebb és nagyobb helyiségekben is használhatók. Több hasznos funkcióval is büszkélkedhetnek.

Az elektromos törölközőszárító valamivel többe, kb. 80 000 forintba kerül.

Ha olcsó elektromos radiátor érdekel, nézd meg a kínálatot a legolcsóbb modellektől kezdve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dirt Devil DD6001 Szállításra kész 1 db
Olajradiátor - lakásba, házba és fürdőszobába, elhelyezés falra, földre, időzítő, anyaga alumínium, időzítő, 150 W energiafelhasználás, szürke kivitel, mérete 93 × 56 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft

2.
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda Szállításra kész > 5 db
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
33 490 Ft

3.
Black+Decker BXRA2300E Utolsó termék a raktáron
Olajradiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 2300 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, anyaga fém, működést jelző fény, 2300 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 53 × 56,5 × 14 cm (Ma×Sz×Mé)
45 890 Ft

Még több
77 termék
4,7 29×
Siguro HO-A309W Coelodonta 9 borda
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, Anti-Freeze, termosztát, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, anyaga acél, elektronikus vezérlés, működést jelző fény és 6 hőmérsékleti szint, 2000 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, szürke kivitel, mérete 64 × 28 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HO_A309W
Concept RO3411 - Olajradiátor
Típusok
4,8 24×
Concept RO3411
Olajradiátor - lakásba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, 2300 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő és termosztát, LED kijelző, időzítő és termosztát, 2300 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 63,5 × 28,4 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé)
37 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CONrd38
4,0
Dirt Devil DD6001
Olajradiátor - lakásba, házba és fürdőszobába, elhelyezés falra, földre, időzítő, anyaga alumínium, időzítő, 150 W energiafelhasználás, szürke kivitel, mérete 93 × 56 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DIDER986
4,5
Ardes 4R11BTE
Hősugárzó - 2500W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése földre, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás
40 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARDET034
SENCOR SOH 3309BK - Olajradiátor Típusok
4,6 62×
SENCOR SOH 3309BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, termosztát és teljesítményszabályozó, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 24 × 64,2 × 44 cm (Ma×Sz×Mé)
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER421
3,0
Guzzanti GZ 409BT
Olajradiátor - lakásba és házba, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, időzítő és termosztát, anyaga fém, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 65 × 40 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GUZER689
SENCOR SOH 3209WH - Olajradiátor Típusok
4,6 62×
SENCOR SOH 3209WH
Olajradiátor - lakásba és házba, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítményszabályozó, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 64,2 × 44 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER418
4,8 38×
SENCOR SOH 3211WH
Olajradiátor - lakásba és házba, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítményszabályozó, működést jelző fény, 2300 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 64,2 × 28,5 × 52,4 cm (Ma×Sz×Mé)
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER419
4,4 10×
ROHNSON R-070
Olajradiátor - lakásba, házba és nyaralóba, konvektor, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és termosztát, működést jelző fény, 2000 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 62 × 58 × 26,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHER003
Concept RO3311 Olajradiátor, 2300 W - Olajradiátor
Típusok
4,8 24×
Concept RO3311 Olajradiátor, 2300 W
Olajradiátor - 11 fűtőelem, 3 teljesítményszint, a kívánt hőmérséklet beállítása a termosztáton
Leárazás -5 %
44 990 Ft 47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONERA581
4,7 14×
SENCOR SOH 3313BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítményszabályozó, működést jelző fény, 2500 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 28,5 × 64,2 × 62,1 cm (Ma×Sz×Mé)
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER424
3,0
ELÍZ EBR 750
Olajradiátor - fürdőszobába, 750 W fűtési teljesítmény, 1 fűtési fokozat, elhelyezés falra, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, időzítő, LED kijelző, termosztát és hőmérséklet szabályozás, anyaga fém, elektronikus vezérlés, LED kijelző és működést jelző fény, 750 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 105 × 50 × 5 cm (Ma×Sz×Mé)
74 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: ELIEBR750
4,6 17×
SENSOR SOH 8112WH
Olajradiátor - lakásba, konyhába, fürdőszobába, irodába és hálószobába, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát és távirányító, anyaga fém, elektronikus vezérlés, LED kijelző és működést jelző fény, 2500 W energiafelhasználás, világosszürke kivitel, mérete 67 × 61,8 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
60 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENET804
4,9 18×
SENCOR SOH 3311BK
Olajradiátor - lakásba és házba, 2300 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze és teljesítményszabályozó, működést jelző fény, 2300 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 28,5 × 64,2 × 52,4 cm (Ma×Sz×Mé)
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENER422
4,0
Ariete 839/05, 11 bordás
Olajradiátor - elektromos, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, alkalmas lakásba, házba, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába, talajra helyezhető, felborulás elleni védelem
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARIET192
3,3
Ardes 4R11S elektromos mini olajradiátor
Olajradiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, anyaga fém, működést jelző fény, 2500 W energiafelhasználás, befűthető légtér 75 m³, fehér kivitel, mérete 62,5 × 48 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARDHV951
CONCEPT RO3307 Olaj, 1500 W - Olajradiátor Típusok
4,8 24×
CONCEPT RO3307 Olaj, 1500 W
Olajradiátor - 7 fűtőelem, 3 teljesítményszint, a kívánt hőmérséklet beállítása a termosztáton
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONERA567
3,3
Ariete 839/04, 11 bordás
Olajradiátor - elektromos, 2500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, alkalmas lakásba, házba, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába, talajra helyezhető, termosztát és teljesítményszabályozó
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARIET208
Black+Decker BXRA2300E
Olajradiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 2300 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, anyaga fém, működést jelző fény, 2300 W energiafelhasználás, fekete kivitel, mérete 53 × 56,5 × 14 cm (Ma×Sz×Mé)
45 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BLDER076
3,0
Clatronic RA 3736
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba és teraszra, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, gyerekzár, termosztát és teljesítményszabályozó, elektronikus vezérlés és gyerekzár, mérete 65 × 50 × 14 cm (Ma×Sz×Mé)
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CLAER070
Dirt Devil DD6002
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba és fürdőszobába, elhelyezés falra, földre, anyaga alumínium, működést jelző fény, 100 W energiafelhasználás, szürke kivitel, mérete 90 × 53 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
29 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DIDER979
Melegvizes alumínium radiátor ELEGANT, EL 7/40, 945*430, 551w, fehér
Melegvizes radiátor - lakásba, házba és nyaralóba, 551 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra, anyaga alumínium, fehér kivitel, mérete 94,5 × 43 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
65 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MTRtop0215
Ariete 837/05, 7 bordás
Olajradiátor - elektromos, 1500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, alkalmas lakásba, házba, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába, talajra helyezhető, biztonsági biztosíték
34 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ARIET154
Clatronic RA 3735
Olajradiátor - lakásba, házba, nyaralóba és teraszra, 1500 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, elektronikus vezérlés és gyerekzár, fehér kivitel, mérete 64 × 37 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
38 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CLAER063

Elektromos radiátorok

forró levegős melegítőtestMilyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ) Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.
Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára,...

Elektromos radiátorok

A Elektromos radiátorok kategóriában összesen 77 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos radiátorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos radiátorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos radiátorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos radiátorok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ