AP+ nový vizuál ApF HU

Magnók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rádió típus
Klasszikus
(2)
Rádiós magnó
(64)
Rendeltetés
Konyhai
(1)
Gyerek
(16)
Hordozható
(52)
Lejátszható formátum
CD
(64)
Kazetta
(22)
MicroSD kártya
(1)
SD kártya
(5)
Pendrive
(54)
Bemenetek
USB
(52)
3,5 mm Jack
(50)
6,3mm Jack
(1)
AUX
(10)
Támogatott formátumok
(45)
WMA
(15)
Felszerelés
Ébresztőóra
(13)
Óra
(22)
Tápellátás
Szín
Fehér
(8)
Fekete
(34)
Piros
(10)
Kék
(12)
Rózsaszín
(5)
Ezüst
(8)
Szürke
(3)
Zöld
(1)
Sárga
(2)

A rádiómagnók (CD-s rádiók) remekül kitöltik a kis MP3 lejátszók és az asztali CD-lejátszók köti űrt. A magnókat korábban úgy osztályoztuk, hogy a rádió mellett csak kazetta-, vagy CD-lejátszót is tartalmaznak. Ma már a következő bővítési lehetőségek közül is választhatunk: DAB/DAB+ rádió (digital audio broadcasting - digitális hangsugárzás), és USB-ről, vagy Bluetooth-on keresztül a telefonról történő zenelejátszás. Hogyan válasszunk magnót?

Tovább

A rádiómagnók előnyei és hátrányai

Előnyei

  • Hallgathatsz rádiót, lejátszhatsz kazettákat és CD-ket.
  • Általában jobb hangzásúak, mint a hagyományos asztali rádiók.
  • A CD-s rádiók többnyire USB és AUX bemenettel is rendelkeznek.
  • Egyes modellek MP3 formátumot is lejátszanak.
  • Akár több tucat rádióállomás beállítható.

Hátrányai

  • A magnók jellemzően nagyobbak, mint a hagyományos rádiók.
  • Nem rendelkeznek WiFi kapcsolattal, és nem képesek internetes rádióadások vételére.

Népszerű magnó típusok

A technológia előrehaladtával a magnók is fejlődtek. Az evolúció során eltűnt a szögletes formájuk és kisebbek is lettek. A gömbölyded forma elsősorban a CD-lejátszó miatt alakult ki.

Kétkazettás magnó

Habár a régi zenekazetták visszatértek a köztudatba és a magnók piaca is sokadik virágzását éli, a kétkazettás magnótól könnyes búcsút kell vennünk. Ezeket az ikonikus lejátszókat a retró mánia se tudta visszahozni, ma már csak a profi Hi-Fi felszerelés között találsz kétkazettás magnókat, amik pontosabban inkább digitalizáló eszközök. El kell fogdnunk, hogy az otthoni kazettamásolás korszaka végetért.

A valamikori kétkazettás magnó néhány jelenkori, még elérhető képviselője:

A kétkazettás magnók iránti hajsza immár a használt elektronika hirdetések és bolhapiacok terepén zajlik tovább.

Hordozható kazettás magnó

A kazettás magnó, a 70-es 80-as éve óta velünk levő klasszikus lejátszóeszköz kiváló választás, ha ma is szívesen hallgatsz kazettákat. A legtöbb modell MP3 lejátszását is támogatja USB csatlakozáson vagy kártyaolvasón keresztül. A CD nélküli hordozható kazettás magnó előnye a kompakt méret. A hordozható rádiómagnó ideális esetben beépített akkumulátorral is rendelkezik, így hálózati csatlakozás nélkül is képes zenét szolgáltatni.

Magnó

Magnó CD lejátszóval (CD rádió)

Nemcsak a kazettáidhoz ragaszkodsz, de a CD-idet is rendszeresen hallgatod, esetleg másolatot is készítesz kazettára? Ez esetben olyan magnót válassz, ami CD lejátszóval is rendelkezik. Ezek általában nem csak a klasszikus audio CD-ket tudják lejátszani, hanem CD-RW, WMA és MP3 CD-k lejátszására használhatók. Mindenképp fontos végiggondolnod, hogy mire szeretnéd a magnót használni, hogy ahhoz igazodjon a CD lejátszó képessége.

Bluetooth rádiós magnó

Olyan magnót szeretnél, ami nemcsak kazettáid és CD-id lejátszását biztosítja, de a telefonodon tárolt zenéket is lejátssza? Akkor neked találták ki a Bluetooth rádiós magnót! Ez a magnó Bluetooth technológiával rendelkezik, így akár vezetékek nélkül, a telefonodon keresztül is lejátszhatsz rajta zenéket.

Gyerek magnó

A gyerek magnók képesek mini karaoke állomásokként is funkcionálni. Egy mikrofon is található a kiegészítők között. A kezelőfelületük egyszerű és átlátható, a gyermekek képesek könnyen elsajátítani a használatukat. A gyerek magnók népszerűségéről a rajzfilmekből jól ismert szereplők is gondoskodnak. Elég, ha alap funkciókat tudnak, de bírják a fokozott igénybevételt.

A magnók összetevői

Mint szórakoztató eszközök, a magnók igyekeznek széleskörben kielégíteni a felhasználói igényeket, ezért a paraméterek között számos antenna típussal, forrástípussal és egyéb funkcióval találkozhatunk.

A rádiómagnó tunerei

  • Az AM a legrégebbi típus, amely manapság már nem használatos rádióműsorok sugárzására.
  • Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik.
  • A DAB+ egy modern digitális rádiós technológia, amely könnyű programválasztást, kiváló vételt, kiegészítő multimédiás adatokat, továbbfejlesztett programajánlatot kínál alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Az RDS funkcióval ellátott FM rádiók is képesek kiegészítő információkat megjeleníteni, például a rádióállomás nevét, vagy az előadót és a zeneszámot.

A magnók hangforrásai

  • A kazettás magnó fontos, ha vannak kazettáid, amiket szeretnél még lejátszani.
  • Az USB port és a memóriakártya foglalat lehetővé teszi, hogy zenét játssz le pendrive-ról és memóriakártyákról. Az USB magnó picit háttérba szorítja a fizikai hanghordozókat, mivel egy pendrive-ra ráfér akár egy táskányi CD mennyiség hanganyaga is.
  • A CD lejátszó klasszikus audio CD-k és főként MP3 és WMA CD-k lejátszására használható.
  • A 3,5mm-es AUX bemenet bármely analóg hangforrás, például MP3-lejátszók csatlakoztatására szolgál.
  • A fejhallgató kimenet alkalmas privát zenehallgatásra a környezet zavarása nélkül.
  • A Bluetooth a vezeték nélküli zenelejátszás eszköze, mely összekapcsolja az okostelefont vagy a tabletet, mint hangforrást, a rádiómagnóval, mint hangszóróval. A bluetooth magnó baráti összejövetelek során hasznos, amikor többen, több forrásból tudnak rá zenét küldeni
magnó

A magnó egyéb funkciói és tulajdonságai

  • Az állomás-választó gombok könnyű váltást tesznek lehetővé az előre beállított csatornák között.
  • A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. A rádiómagnó teleszkopikus antennája retró érzést is nyújt és a klasszikus kazettás magnókra emlékeztet.
  • Az automata állomáskereső segít a csatornák megtalálásában.
  • A hangszínszabályozó a hangszínek hangerejének optimalizálásához használható a hallgatott műfaj függvényében. Az ilyen fejlettebb beállítási lehetőségek a prémium magnók sajátosságai.
  • A leállítás-időzítő lehetővé teszi, hogy beütemezd a magnó leállítását, ha szeretsz elalvás előtt zenét hallgatni.
Hasznos, ha a magnó rendelkezik akkumulátorral, de hálózatról is működtethető.

A magnók áramellátása

A magnók áramellátás tekintetében lehetnek hálózatról üzemeltethetők, vagy elemesek. Az elemes kialakítás nagyon fontos funkció, ha a magnódat magaddal szeretnéd vinni olyan helyekre, ahol elektromos hálózat nem elérhető. Az elemes hordozható magnók általában hálózatról is üzemeltethetők.

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék Szállításra kész > 5 db
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
    20 990 Ft

    2.
    Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék Szállításra kész > 5 db
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
    22 990 Ft

    3.
    JVC RC-E451W Szállításra kész > 5 db
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
    26 990 Ft

    Még több
    66 termék
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    JVC RC-E451W - Rádiómagnó
    Típusok
    4,7 44×
    JVC RC-E451W
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
    26 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JVC26b
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    JVC RD-E661W-DAB - Rádió
    Típusok
    4,4 19×
    JVC RD-E661W-DAB
    Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, klasszikus design, mérete 146 × 346 × 245 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,9 kg, fehér kivitel
    32 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JVC25g
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    4,6 13×
    Sencor SPT 4700
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 40 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 12 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, sleep, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 142 × 389 × 227 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fekete kivitel
    Szuper ár
    29 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JN327m
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    3,5
    Gogen CDM 425 SUBT
    Rádiómagnó - hordozható, FM-tuner, CD, MP3, Bluetooth, teleszkópos antenna, fejhallgató kimenet, AUX-IN 3,5 mm (bemenet), USB, 25 W, távirányító
    41 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG982k4
    Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék - Rádiómagnó
    Típusok
    4,5 114×
    Hyundai TRC 788 AU3BBL fekete-kék
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és kék kivitel
    Szuper ár
    20 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JHY207r92c
    Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst - Rádiómagnó
    Típusok
    4,5 114×
    Hyundai TRC 788 AU3BS fekete-ezüst
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 285 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, fekete és ezüst kivitel
    21 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JHY207r92a
    Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék - Rádiómagnó
    Típusok
    4,2 53×
    Hyundai TRC 533 AU3WBL fehér-kék
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fehér és kék kivitel
    22 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JHY207r5j
    Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst - Rádiómagnó
    Típusok
    4,5 114×
    Hyundai TRC 788 AU3RS vörös-ezüst
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 20 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 145 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,6 kg, piros és ezüst kivitel
    21 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JHY207r92b
    Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros - Rádió
    Típusok
    4,2 53×
    Hyundai TRC 533 AU3BR fekete-piros
    Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA formátum támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 125 × 245 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és piros kivitel
    22 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JHY207r5i
    Hyundai TRC 533 fekete és ezüst - Rádiómagnó
    Típusok
    4,2 53×
    Hyundai TRC 533 fekete és ezüst
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 2,4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 120 × 245 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, fekete és ezüst kivitel
    22 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JHY207r5h
    Sencor SPT 3907 W - Rádiómagnó
    Típusok
    4,3 37×
    Sencor SPT 3907 W
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
    Szuper ár
    25 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JN327j2
    SENCOR SPT 2700 BK - Rádiómagnó Típusok
    4,8
    SENCOR SPT 2700 BK
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3 W teljesítmény, USB, 3,5 mm Jack és AUX bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 225 × 240 × 126 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, fekete és kék kivitel
    21 490 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JN328e
    Sencor SPT 3907 B - Rádiómagnó Típusok
    4,3 37×
    Sencor SPT 3907 B
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 280 × 210 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
    Szuper ár
    25 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JN327j1
    JVC RC-E451B - Rádiómagnó Típusok
    4,7 44×
    JVC RC-E451B
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, klasszikus design, hordozható, FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 támogatás, 3,2 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 144 × 285 × 208 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
    26 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JVC26a
    5,0
    GPO PCD 299 Metallic Red
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro design, hordozható, AM és FM tuner, 2 W teljesítmény, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 140 × 290 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,85 kg, piros kivitel
    22 690 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: GPOr05
    4,3 12×
    Sencor SPT 5800
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, AM és FM tuner, 30 előre beállítható csatorna, MP3 és WMA támogatás, 25 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, távirányító a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 8 góliát elem (D), mérete 196 × 500 × 211 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, fekete kivitel
    36 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JN328c
    4,3 16×
    JVC RD-E221B
    Rádió - rádiós magnó, hordozható, FM tuner 30 előre beállítható csatorna, MP3 formátum támogatás, 2,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 127 × 245 × 225 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
    20 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JVC25e
    GPO Brooklyn Silver - Rádiómagnó Típusok
    3,5 10×
    GPO Brooklyn Silver
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro / Vintage design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 80 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 300 × 600 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg, ezüst kivitel
    120 990 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Termékkód: GPOr16
    JVC RD-E661B-DAB - Rádió Típusok
    4,4 19×
    JVC RD-E661B-DAB
    Rádió - rádiós magnó, hordozható, DAB+ és FM tuner 60 előre beállítható csatorna, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth, lejátszható formátumok CD és pendrive, kijelző a csomag része, elemes és hálózati tápellátás, Baby góliát elem (C), klasszikus design, mérete 148 × 350 × 240 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,69 kg, fekete kivitel
    32 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JVC25f
    Gogen Maxi P rózsaszín-lila - Rádiómagnó Típusok
    4,3 35×
    Gogen Maxi P rózsaszín-lila
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, gyerek, FM tuner, MP3 támogatás, 1,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, kijelző, mikrofon a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 110 × 204 × 214 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, rózsaszín kivitel
    20 990 Ft
    Szállításra kész 1 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG980d1
    4,5 22×
    Gogen CDM 388 SUBTS
    Rádiómagnó - CD lejátszó, SD slot, klasszikus design, FM tuner, MP3 és WMA támogatás, 4 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, Bluetooth kapcsolat, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 122 × 290 × 235 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,4 kg, fekete kivitel
    20 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG982k2
    3,0
    JVC RC-E561B-DAB DAB+ tanúsítvánnyal
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 60 előre beállítható csatorna, 3 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, kijelző, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 góliát elem (D), mérete 140 × 290 × 220 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fekete kivitel
    35 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JVC26c
    Gogen Maxipes Fík lejátszó B kék-sárga - Rádiómagnó Típusok
    4,3 35×
    Gogen Maxipes Fík lejátszó B kék-sárga
    Rádiómagnó - CD lejátszó, klasszikus design, gyerek, FM tuner, MP3 támogatás, 1,6 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, kijelző, mikrofon a csomag része, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, 6 Baby góliát elem (C), mérete 110 × 204 × 214 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, kék és sárga kivitel
    20 990 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: WG980d2
    GPO Brooklyn Black - Rádiómagnó Típusok
    3,5 10×
    GPO Brooklyn Black
    Rádiómagnó - CD, kazetta lejátszó, retro / Vintage design, hordozható, DAB+ és FM tuner, 80 W teljesítmény, USB és 3,5 mm Jack bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, automatikus hangolás, Bluetooth kapcsolat, ébresztőóra, kijelző és óra, elemes tápellátás, hálózati tápellátás, beépített elem, mérete 300 × 600 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg, fekete kivitel
    133 990 Ft
    Utolsó termék a raktáron
    Termékkód: GPOr17

    Magnók

    4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
    Az internetes rádiók több ezer rádióállomás hallgatását teszik lehetővé. Nincs semmi bonyolult a vételükben, csak megfelelő eszközzel kell rendelkezned, és az alapvető feltétel az internetkapcsolat. Hogyan lehet ráhangolódni az internetes rádióra, és egyáltalán, miben...

    Magnók

    A Magnók kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó magnók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább magnók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb magnók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: magnók vélemények
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ