Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Rapoo VPRO VH200 Fekete RGB Gaming

Termékkatalógus
Rapoo VPRO VH200 Fekete RGB Gaming
4,0 2 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, RGB háttérvilágítás, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 103 dB/mW érzékenység, 2 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  JV724c Termékszám:  VH200 Black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo VPRO VH200 Fekete RGB Gaming

Fedezd fel a kivételes hangzást

A Rapoo VPRO VH200 kreatív tervezésű és egyedi hangzást biztosít a tökéletes játékélmény érdekében. Élvezd a minőséget és az új design-t. Mindenki irigyelni fogja tőled a profi szintű játékélményt.

Nagy érzékenységű mikrofon

A fejhallgató mikrofonja nagy érzékenységű, így zavartalanul kommunikálhatsz csapattársaiddal játék közben. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy nem hallasz meg fontos információt a fontos helyzetekben. A mikrofon kihúzható és kényelmesen be tudod magadnak állítani.

Profi játék

A fülkagylók extra párnázottak, a fejpánt pedig állítható, így a legnagyobb igényű játékosok elvárásainak is megfelel. A legnehezebb küldetések során biztosan nagy hasznát fogod venni a memóriahabos fülkagylóknak, amelyek rendkívül kényelmesek és segítenek koncentrálni.

Egyedi színvilág

Az egyedi design és a LED-es háttérvilágítás gondoskodnak a tökéletes hangulatú játékról. Merülj el a színkavalkádban, amelyek jelentősen javítják az összbenyomást. Ezzel a fejhallgatóval mindenkit el fogsz kápráztatni!

Elképesztően ellenálló

A Rapoo VPRO VH200 fejhallgatót minőségi anyagok alkotják. Vedd meg ezt a tartós fejhallgatót, amely jól bírja a gyűrődést.

Játék mánia

Bármilyen játékot is játszol, a Rapoo VPRO VH200 fejhallgató biztosan mindig remek élményt fog nyújtani. Hallani fogd a gránát robbanását, a fegyverek ropogását és az ellenség közeledését. Ez egy hatalmas előny a számodra, aminek köszönhetően meglepetésszerűen lecsaphatsz az ellenségre! Ezzel a fejhallgatóval mindig egy lépéssel előrébb leszel.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapoo VPRO VH200 Fekete RGB Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapoo VPRO VH200 RGB Gaming Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ