Akvizice ApF HU Shop roku

Rapoo VPRO VH600 RGB fekete

Termékkatalógus
Rapoo VPRO VH600 RGB fekete
5 1 értékelés
Gamer fejhallgató 20Hz-20kHz, 7.1 virtuális csatorna, USB, háttérvilágítás
Kód:  JV724dd

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rapoo VPRO VH600 RGB fekete

Fedezd fel az egyedülálló hangélményt!

Ötletes tervezés és egyedülálló hangzás, ez az, amit a Rapoo VPRO VH600 gamer fejhallgatónak hála Te is átélhetsz. Végre megtapasztalhatod a minőség és az egyedi kivitelezés előnyeit, amelyet minden játékos irigyelni fog. Emeld hát a játékélményt profi szintre!

Minőségi mikrofon

A fejhallgató nagyon érzékeny mikrofonnal rendelkezik, hogy tökéletesen tudj kommunikálni a csapattársaiddal. Többé már nem fordulhat elő, hogy a fontos helyzetekben nem hallanak meg Téged. Emellett biztosan értékelni fogod a praktikus kihúzhatós elhelyezését is.

A profi gamer élményért

A fejpánt rendkívül puha párnázottsággal rendelkezik, ráadásul még állítható is, így még a legmagasabb igénnyel rendelkező játékosok elvárásait is felülmúlja. A legnehezebb küldetések során értékelni fogod a memóriahabos fülpárnákat is, amelyek semmi esetben sem zavarnak majd a teljes összpontosításban.

Színes világ

A fejhallgató egyedi design és LED-es háttérvilágítás ötvözete, amely garantálja a a játék tökéletes hangulatát. Engedd át magad a 16 millió szín varázsának, amelyek nagyban hozzájárulnak az egész fejhallgató megjelenéséhez. Ezzel aztán az egész környezeted elkápráztatod majd!

Strapabírásból jeles

A minőségi alapanyagok a Rapoo VPRO VH600 fejhallgató alfáji és omegái. Válaszd ezt az ellenálló fejhallgatót, amely még a durvább bánásmódot is kiállja!

Játékmánia

A Rapoo VPRO VH600 fejhallgatóval minden játék igazi élmény lesz. Mindent meghallasz majd a gránátok robbanásától kezdve az ellenség lövésein át egészen az ellenség apró lépéseiig. Ne habozz, fordítsd ezeket a tulajdonságokat a saját előnyödre, és lepd meg őket! Ezzel a fejhallgatóval mindig egy lépéssel előrébb fogsz járni, mint a versenytársaid.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapoo VPRO VH600 RGB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapoo VPRO VH600 RGB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapoo VPRO VH600 RGB čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapoo VPRO VH600 RGB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapoo VPRO VH600 RGB Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ