Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - fekete

Termékkatalógus
Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - fekete
4,8 5 értékelés
Monitorállvány -asztalszegélyhez, 17" - 32", max. terhelés 8kg, 80° dőlésszög, 180° forgatás, 360° forgatás, VESA 75×75 és 100×100mm, RGB világítás, rögzítőkészlet, kábelkezelő rendszer, könnyen eltávolítható VESA adapter, hajlított monitorhoz alkalmas, USB 3.0 hub, fejhallgató és mikrofon csatlakozó
Kód:  RPTMA0511 Termékszám:  RPT-MASLU215B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - fekete

RAPTURE BLACKOUT SXL MONITORÁLLVÁNYSemmilyen szög sem probléma!

Azon gondolkodsz, hogyan frissíthetnéd értelmesen a gamer kuckódat? Hozz változást a különlegesen rugalmas, stílusos Rapture BLACKOUT SXL monitorállvánnyal. Az egyedi megjelenés mellett szinte korlátlan lehetőségeket nyújt a monitor beállításához – állítható a távolság, a dőlésszög, az elforgatás vagy a billentés. Az állvánnyal minimális erőfeszítéssel finomhangolhatod a monitor helyzetét az elképzeléseid szerint, aminek köszönhetően gyorsan javíthatod a vizuális kényelmet és elsősorban a gamer barlangod általános ergonómiáját. Emellett közvetlenül az állványba USB 3.2 hubot, fejhallgató és mikrofon portokat integráltak, és a hatásos háttérvilágítás sem hiányzik.

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL
Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL

MŰSZAKI ADATOK

Rapture BLACKOUT SXL

1

A MONITOROK SZÁMA

8 kg

TEHERBÍRÁS

17–32"

MONITOROK SZÁMÁRA

+40°~ -40°

DŐLÉSSZÖG

+90°~ -90°

ELFORGATÁS

+180°~ -180°

BILLENTÉS

117 × 589 × 650 mm

MÉRETEK

mechanikus

RUGÓ

gyorsbefogó

VESA ADAPTEREK

nyílás vagy kapocs

RÖGZÍTÉS

MIVEL LEP MEG A rapture blackout SxL ÁLLVÁNY

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL

ÖTLETES MEGOLDÁSOKUSB portok és háttérvilágítás

Szereted a színeket? Ebben az esetben a Rapture BLACKOUT SXL-t neked teremtették, ugyanis az alapja kapcsolható (kapcsoló segítségével) RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen beilleszd az állványt a gamer szettedbe. De ez még nem minden, két USB 3.2-őt és portokat is találsz itt a mikrofon és a fejhallgató számára – így könnyen hozzáférhetsz a leggyakrabban használt csatlakozókhoz.

ROBUSZTUS KIALAKÍTÁSAkár 32"-es monitort is rögzíthetsz

A Rapture BLACKOUT SXL állvány mechanikus rugóval rendelkezik, és úgy alakították ki, hogy egy 8 kg tömegű 17–32"-es monitort is elbírjon. Az állvány klasszikus és ívelt képernyők rögzítését is lehetővé teszi. A monitor méretétől (tömegétől) függően a mellékelt imbuszkulccsal egyszerűen be lehet állítani a rugó feszültségét.

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL
Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL

GYORSBEFOGÓ VESAA monitor telepítése pár másodperc alatt

A levehető VESA adaptert nyugodtan csatlakoztathatod a monitorhoz pl. az asztalon. Ezután csak akaszd a gyorsbefogó rendszer segítségével a monitort és az adaptert az állvány karjára, és rögzítsd a szárnyas anyával. A Rapture BLACKOUT SXL állvánnyal egyedül, gyorsan és erőlködés nélkül megbirkózol a monitor rögzítésével. A sok helyet foglaló vezetékek örök problémát jelentenek. Ezzel már nem kell bajlódnod, ugyanis az állvány átgondolt kábelrendező rendszerrel van ellátva.

KÉT RÖGZÍTÉSI MÓDMinden asztalra alkalmas

A Rapture BLACKOUT SXL állvány szinte bármilyen asztalra felszerelhető, méghozzá két módon is – az asztal szegélyére egy kapocs (10–85 mm) segítségével, vagy használhatod az asztal nyílását (10–80 mm). A rögzítéshez szükséges minden anyag, a szerszámokat is beleértve természetesen megtalálható a csomagban.

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL
Rapture Monitor Arm

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

RAPTURE TARTÓKMinden monitorhoz igazodik

Rapture tartóink egyszerű, nagyon pontos rugóellenállás-szabályozási rendszerrel rendelkeznek, tehát a monitor pontos súlyához igazíthatók, így mindig a kívánt pozícióban tartják az eszközt, miközben kényelmes a kezelésük. Nem számít, hogy könnyű vagy nehéz monitorod van. Állítsd be a rugó ellenállását a mellékelt imbuszcsavarral. A rugófeszítés növeléséhez vagy csökkentéséhez csak forgasd el a csavart jobbra vagy balra.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Elhelyezés
Asztalra, Kábelkivezetőhöz Kész!
VESA felfüggesztés
100×100, 75×75 Kész!
Konstrukció
Forgatható, Rugós Kész!
Karok száma
1 × Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Elhelyezés
Asztalra, Kábelkivezetőhöz Kész!
VESA felfüggesztés
100×100, 75×75 Kész!
Konstrukció
Forgatható, Rugós Kész!
Karok száma
1 × Kész!
Monitorok max. száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Max. terhelhetőség
8 kg Kész!
Képernyő minimális mérete
17" Kész!
Képernyő maximális mérete
32" Kész!
Maximális távolság a faltól
48 cm Kész!
Dőlésszög
+/- 40° Kész!
Forgás
360 ° Kész!
Dőlésszög
180 ° Kész!

Felszereltség

Tulajdonságok és felszereltség
Kábelrendező rendszer, USB Hub Kész!
Csomag része
Szerelőkészlet Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! A "Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL" monitor tartó kar "talpa" (kengyele) mennyire nyúlik be az asztal szélétől ? Majdnem egész asztalos egerpad miatt kellene ez a méret.

Kérdések és válaszok: Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - fekete
Kiegészítők: Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture BLACKOUT SXL černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL - schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ