30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriális

Termékkatalógus
Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriális
5 3 értékelés
Morzsaporszívó - antibakteriális, 350W, 2,3 kg, UV-C sterilizáló lámpa, kettős vibrációs talp, forgó kefe, HEPA szűrő, biztonsági szenzorok, ciklon rendszer, elegáns barna szín
Kód:  IC211b Termékszám:  RS300BR

Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriális

A Raycop RS-300 egy antibakteriális ciklon rendszerű kézi porszívó két vibrációs porolólapkával, amely szabadalmaztatott tisztítási rendszerrel működik. Könnyedén megszabadítja a matracaidat, az ágyneműdet, a kárpitozott bútoraidat vagy más textíliáidat az atkáktól, baktériumoktól, penésztől és a nem kívánatos allergénektől. Mindezt rendkívül gyengéd módon, vegyszerek nélkül. A készülék bizonyítottan elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99.9%-át. A beépített HEPA szűrő még a legapróbb mikroszemcséket is kiszűri. A nagyon könnyű szabályozást biztosító One-Touch vezérlés csak egy a porszívó számos praktikus funkciója közül.


Hogyan is működik mindez

Az antibakteriális UV-C porszívó első lépésként az UV-C sterilizáló lámpa segítségével tökéletesen sterilizálja a különféle szövetek és padlók felületét. Ezután a nagyteljesítményű vibráló kefe eltávolítja az egyes szövetszálakba kapaszkodó atkákat. A forgókefe a látható szennyeződések – mint például haj és állatszőr – eltávolításában segít. A porszívózást követően atkák és az egyéb begyűjtött szennyeződések egy mosható tartályba kerülnek. A már említett beépített HEPA szűrő megakadályozza az allergének visszaáramlását, a porszívó rendszere pedig jelzi az esedékes szűrőcserét.

Hogyan működik

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
UVC lámpa

UV-C lámpa

A Raycop 253.7 mm-es hullámhosszúságú UV-C baktériumölő lámpát alkalmaz, amely elpusztítja az atkák DNS-ét, és megelőzi azok újra szaporodását. Az antibakteriális Raycop porszívó számos díjat nyert már el, valamint olyan különféle laboratórium által került jóváhagyásra, amelyek bizonyítottan kimutatták a vegyszermentes tisztítás hatékonyságát.


Fő előnyei

  • Végérvényesen elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át
  • Hatékonyan pusztítja el az atkák több, mint 93,5%-át
  • Vegyszermentes tisztítás
  • Tökéletes választás allergiában és asztmában szenvedők számára
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Raycop RS-300

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Használatának előnyei porszívók

A porszívó használatának előnyei

Sokkal több időt töltünk ágyban, mint az otthonunk bármely más részében, mégis erre a területre fordítjuk a legkevesebb figyelmet. Komoly tanulmányok mutatták ki, hogy 2 millió veszélyes atkafajjal és baktériummal osztjuk meg az ágyunkat minden egyes éjszaka. A Raycop RS-300 most már itt van, hogy az ágyad valóban csak a tiéd legyen!

Használata segít megelőzi az allergiás megbetegedések megelőzésében, illetve védelmet nyújt az allergiás tünetek ellen. A minőségbiztosítás a hatékonyságot bizonyító számos kutatást is tartalmaz, amelyeket olyan intézmények végeztek, mint például a The British Allergy Foundation, a prágai Károly Egyetem, a Japan Food Research Laboratories, és a LOHAS.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Raycop RS-300
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Raycop RS-300

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Porszívó típus
Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!
Teljesítmény
350 W Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
350 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
36 cm Kész!
Magasság
15,2 cm Kész!
Mélység
43,2 cm Kész!
Tömeg
2,3 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriális Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriální. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriálny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raycop RS-300 Brown UVC antibakteriell.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ