Shop roku 30 dnů na vrácení

Raycop RS-300 fehér UVC

Termékkatalógus
Raycop RS-300 fehér UVC
3,7 7 értékelés
Morzsaporszívó - antibakteriális, 350 W, 2,3 kg, UV-C sterilizáló lámpa, dupla vibrációs kés, forgó kefe, HEPA szűrő, érzékelők, ciklon rendszer, gyöngyfehér szín
Kód:  IC211a Termékszám:  8809248468380

Raycop RS-300 fehér UVC

A Raycop RS-300 egy antibakteriális ciklon rendszerű kézi porszívó két vibrációs porolólapkával, amely szabadalmaztatott tisztítási rendszerrel működik. Könnyedén megszabadítja a matracaidat, az ágyneműdet, a kárpitozott bútoraidat vagy más textíliáidat az atkáktól, baktériumoktól, penésztől és a nem kívánatos allergénektől. Mindezt rendkívülgyengéd módon, vegyszerek nélkül. A készülék bizonyítottan elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99.9%-át. A beépített HEPA szűrő még a legapróbb mikroszemcséket is kiszűri. A nagyon könnyű szabályozást biztosító One-Touch vezérlés csak egy a porszívó számos praktikus funkciója közül.


Hogyan is működik mindez

Az antibakteriális UV-C porszívó első lépésként az UV-C sterilizáló lámpa segítségével tökéletesen sterilizálja a különféle szövetek és padlók felületét. Ezután a nagyteljesítményű vibráló kefe eltávolítja az egyes szövetszálakba kapaszkodó atkákat. A forgókefe a látható szennyeződések – mint például haj és állatszőr –eltávolításában segít. A porszívózást követően atkák és az egyéb begyűjtött szennyeződések egy mosható tartályba kerülnek. A már említett beépített HEPA szűrő megakadályozza az allergének visszaáramlását, a porszívó rendszere pedig jelzi az esedékes szűrőcserét.

Hogyan működik

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
UVC lámpa

UV-C lámpa

A Raycop 253.7 mm-es hullámhosszúságú UV-C baktériumölő lámpát alkalmaz, amely elpusztítja az atkák DNS-ét, és megelőzi azok újra szaporodását. Az antibakteriális Raycop porszívó számos díjat nyert már el, valamint olyan különféle laboratórium által került jóváhagyásra, amelyek bizonyítottan kimutatták a vegyszermentestisztítás hatékonyságát.


Fő előnyei

  • Végérvényesen elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át
  • Hatékonyan pusztítja el az atkák több, mint 93,5%-át
  • Vegyszermentes tisztítás
  • Tökéletes választás allergiában és asztmában szenvedők számára
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Raycop RS-300

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A porszívó használatának előnyei

A porszívó használatának előnyei

Sokkal több időt töltünk ágyban, mint az otthonunk bármely más részében, mégis erre a területre fordítjuk a legkevesebb figyelmet. Komoly tanulmányok mutatták ki, hogy 2 millió veszélyes atkafajjal és baktériummal osztjuk meg az ágyunkat minden egyes éjszaka. A Raycop RS-300 most már itt van, hogy az ágyad valóban csak a tiéd legyen!

Használata segít megelőzi az allergiás megbetegedések megelőzésében, illetve védelmet nyújt az allergiás tünetek ellen. A minőségbiztosítás a hatékonyságot bizonyító számos kutatást is tartalmaz, amelyeket olyan intézmények végeztek, mint például a The British Allergy Foundation, a prágai Károly Egyetem, a Japan Food ResearchLaboratories, és a LOHAS.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
RS-300

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
RS-300

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Porszívó típus
Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon Kész!
Kefék
Forgó Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Porszívó típus

Porszívó típus
Porzsák nélküli, Kézi, Ciklon Kész!

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
350 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
36 cm Kész!
Magasság
15,2 cm Kész!
Mélység
43,2 cm Kész!
Tömeg
2,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szőnyegen, padlón használható? Köszönöm!

Kérdések és válaszok: Raycop RS-300 fehér UVC
Kiegészítők: Raycop RS-300 fehér UVC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Raycop RS-300 White UVC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Raycop RS-300 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Raycop RS-300 White UVC antibakteriell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Raycop RS-300 White UVC antibakteriell.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ