A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Razer Abyssus + Goliathus Small Speed Mat

Termékkatalógus
Razer Abyssus + Goliathus Small Speed Mat
4,1 10 értékelés
Gamer egér
Kód:  MR057c4fb Termékszám:  RZ84-00360200-B3M1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Abyssus + Goliathus Small Speed Mat

Razer gaming egér és stílusos egérpad egy megfizethető csomagban. A kiegészítők tökéletesen passzolnak egymáshoz és tökéletes feltételeket teremtenek az igazi játékélményhez!

Razer Abyssus egér játékokhoz

A Razer Abyssus egér alapja a pontosság és az egyszerűség. Az egér szimmetrikus kialakítása kerüli a felesleges díszítéseket, amely rontaná az ergonómiát. Leghangsúlyosabb eleme a híres háromfejű kígyó logó maradt, zöld háttérvilágítással. A három programozható gomb – bal, jobb, és középső egy görgővel kombinálva – rendkívül érzékeny érzékelőkkel rendelkezik.

A maximális precizitást, amely a játékoknál elvárható, egy magas, 1800 dpi felbontású optikai lézeres szkenner biztosítjaSok számítógépes játék gyakran egyedi egér beállításokat igényel. Ezért a Razer Abyssus a Synapse cloud technológiát alkalmazza. Itt tárolhatod és megoszthatod a különböző beállításokat egérhez vagy más Razer eszközhöz. A népszerű makrókat is támogatja.

Egy egérpad is lehet szép

A Goliathus Game Pad-et úgy tervezték, hogy megfeleljen a világ legjobb profi játékosai igényeinek is. Köszönhetően a nagyfokú testreszabási lehetőségeinek, a pad sebességet és gyorsulást biztosít. A Razer Goliathus Speed pad mozgást segítő, sima felülettel rendelkezik, amely különösen hasznos játék alatt. Gumírozott alja megakadályozza a csúszkálást még a legmozgalmasabb játékok során is.


Az egérpad főbb jellemzői:

  • Kiemelkedő minőség
  • Ideális a gyártó egerével használva
  • A gumi hátlap megakadályozza a pad mozgását még gyors egérmozgatás mellett is
  • Méretek: 270 x 215 x 3 mm

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,4 cm Kész!
Magasság
3,8 cm Kész!
Mélység
11,7 cm Kész!
Tömeg
0,11 kg Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Érzékelő

Érzékenység
1 800 DPI Kész!
Válaszidő
0,98 ms Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Abyssus + Goliathus Small Speed Mat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Abyssus + Goliathus Small Speed Mat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Abyssus + Goliathus Small Speed Mat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Abyssus 2014 Ambidextrous + Kleine Goliathus Speed ??Mat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Abyssus 2014 Ambidextrous + Kleine Goliathus Speed ??Mat.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ