Razer Adaro DJ

Termékkatalógus
Razer Adaro DJ
Fej-/fülhallgató összecsukható, frekvenciatartomány 20 Hz-20.000KHz, 32ohm impedancia, érzékenység 103 dB, 50 mm-es neodímium mágnessel, hossza 1,3 m, 3,5 mm-es jack, fekete
Kód:  MR069c8d Termékszám:  RZ13-01120100-R3M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Adaro DJ

Jelentős képviselője a piacon a számítógépes játékok alkatrészek, Razer jön egy újdonság formájában robusztus, jó minőségű és kényelmes fejhallgató DJ Adaro. Tanítások elsősorban a játékosok, de aki inkább a kedvenc zenéit, kompromisszumok nélkül, és tartsák be a magas minőségű hang. Az építkezés zsanér fülpárnák és kiváló hangzás jellemzők, mint a neve is sugallja, is alkalmas DJ.Vannak felszerelve nagy, 50 mm-es neodímium meghajtó, amely biztosítja a felhasználók számára a kristálytiszta hang kiváló tartomány magas és a közepes kíséretében nagyon mély és erőteljes basszus hangokat.

Könnyű, összehajtható kivitel Adaro DJ nagyon erős és ellenáll a gyakori napi carry és használja, miközben az úton. Composite headset könnyen szállítható, és nem vesz el értékes helyet a csomagtér. Hála a kis súly a felhasznált anyagok és a minőség fülpárnáknak lehet szerelni headsetet óra nélkül észrevehetően érzett. A csomag tartalma egy védőtok biztonságos közlekedés. 

DJ fejhallgató Razer Adaro biztosít a hallgatók nagyon hanghűségért széles frekvencia tartományban 20 - 20000 Hz, amelynek impedanciája 32 Ohm. Összekapcsolása egy audio-berendezés vagy számítógép vagy laptop egy 1,3 méter hosszú kábel, vagy sodrott, mind a klasszikus 3,5mm jack. Ugyancsak tartalmazza a csökkentés 6,35 mm-es jack.Hozzávetőleges súly a termék rögzített 310 gramm.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Adaro DJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Adaro DJ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer ADAR DJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Adaro DJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Adaro DJ.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ