Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Razer BlackWidow Tournament Chroma US

Termékkatalógus
Razer BlackWidow Tournament Chroma US
4,9 14 értékelés
Gamer billentyűzet - gamer, programozható gombok, Razer Synapse 2.0, Anti-ghosting, Razer mechanikus kapcsolók, USB csatlakozó, fekete
Billentyűzet kiosztása - Angol
Kód:  MR059g8fd Termékszám:  RZ03-01430200-R3M1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer BlackWidow Tournament Chroma US

 A Razer BlackWidow Tournament Edition változata egy egyéni kialakítású billentyűzet az igazi játékrajongóknak. A Tournament verzió hagyományos társához képest megadja az ultimális játékélményt, kompakt kialakítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a billentyűzet kisebb, könnyebb de mégsem szenved hiányt semmilyen minőségben, amellyel a standard változat büszkélkedhet. A professzionális játékosok gyakran vesznek részt versenyeken, ahová a saját felszerelésükkel kell érkezniük. Ezért is rendkívül praktikus a billentyűzet, mert méretének és súlyának köszönhetően könnyű a tárolása az utazótáskában.

A játékos legjobb barátja

Minden billentyű tisztán mechanikus, és ezért kiváló reakcióidővel bír. Optimalizált 50 g működtető erővel bír. A másik előnye a mechanikus gombok robusztus kialakítása, amely megóvja a billentyű és a kapcsolók épségét. A billentyűk élettartama körülbelül 60 millió leütés, ami több, mint elég. Az anti-szellemkép funkció keretében egyszerre 10 gombot támogat. Egyszerűen lehetővé teszi, hogy annyi ujjával tartsa nyomva a billentyűket egyszerre, mint ahány ujja van, úgy, hogy minden jelet megfelelő sorrendben rögzítsen. Ezen túlmenően, a billentyűzeta Razer Synapse 2.0 szoftver által ellenőrzött, amelyre letölthető a legújabb firmware-t és eszközmeghajtók. Így mindig garantálja a maximális játék teljesítményét. 

Színes vagy fekete

Számos funkciója mellett, amik a billentyűzet teljesítményét befolyásolják, lehetősége van a készülék esztétikájának szabályozására is.  A sima fekete műanyagban nincs semmi különös, azonban, a fények aktiválásával 16,8 millió szín gondoskodik a billentyűzet háttérvilágításáról, amely által biztosan eláll majd a lélegzete. A Razer BlackWidow segítségével számtalan színes világítási módozat közül választhat, emellett lehetősége van a sajátja létrehozására is. Tűnjön ki a tömegből az új billentyűzettel és meglátja majd, a világ szebb színesben.

 

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Típus
Mechanikus Kész!
Lokalizáció
Angol Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Típus
Mechanikus Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
Angol Kész!
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú) Kész!
Enter billentyű
Egysoros Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Széles Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok, Programozható billentyűk Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Szélesség
36,6 cm (366 mm) Kész!
Magasság
3 cm (30 mm) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer BlackWidow Tournament Chroma US Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer BlackWidow Tournament Chroma US. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer BlackWidow Tournament Chroma US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer BlackWidow Tournament Chroma US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer BlackWidow Tournament Chroma US.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ