Razer Destiny 2 ManO'War

Termékkatalógus
Razer Destiny 2 ManO'War
Gamer fejhallgató - frekvenciatartománya 20Hz-20.000KHz, 32ohm ellenállás, érzékenység 118 dB, 50 mm-es neodímium mágnessel, kompatibilis PC/Mac/Xbox One/PS4 készülékekkel
Kód:  MR069jdb Termékszám:  RZ04-01920400-R3M1 Gyártó honlapja:

Razer Destiny 2 ManO'War

Üss meg merőben új szinteket ezzel a minőségi Razer Destiny 2 ManO'War mikrofonos fejhallgatóval. Ez az elegáns kialakítású készülék fejlett hangátviteli rendszerrel rendelkezik, amellyel még mélyebben merülhetsz bele kedvenc számítógépes játékod világába. Alacsony késleltetésű audio jelfeldolgozása, és 360° fokos hangtere különleges funkciókat kölcsönöznek neki. Kialakítása modern ugyanakkor klasszikus, alumínium ötvözetből készült váza könnyű, rugalmas, és hihetetlenül tartós. 

Főbb jellemzői

  • Minőségi gaming headset kényelmes fülpárnával
  • Nagy, 50 mm-es neodímium mágneses jelátalakítóval rendelkezik (alkalmas zenehallgatásra is)
  • Tiszta, érthető beszédfelvétel
  • Kényelmes akár hosszú órákon át történő játék után is
  • Sokszínű fejhallgatóbeállítások
  • USB-n keresztüli csatlakozás
  • Kompatibilitás: PC/PS4/Mac
  • Zajcsökkentő mikrofon (csak a PC-n)
  • Nagyon alacsony súly

Egyszerű testreszabás

A Razer Synapse szoftverének köszönhetően részletes testreszabhatóság biztosított. A szoftver lehetővé teszi a hangegyensúly és a basszus erősségének beállítását, így teljes lesz az irányításod a hangok felett. A testreszabás egyébként konkrét programokhoz is köthető, így mindig optimális audiominőségre számíthatsz, akár játszol, filmet nézel, vagy zenét hallgatsz.

Egyszerű kommunikáció a beépített mikrofonon keresztül

A készülék mikrofonja elrejtett konstrukcióval készült, ez pedig azt jelenti, hogy csak akkor kell kihúznod, ha éppen szükséged van rá. Ennek segítségével könnyen és gyorsan szállíthatod a fejhallgatót, némító gombjának használatával pedig biztosíthatod, hogy csak akkor hallanak, amikor Te is szeretnéd. A digitális mikrofon egyébként optimalizált algoritmusokkal dolgozik, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. A jel-zaj arány erősítésével növelheted az érzékenységet, így ebből az okból - és sok másikból is - ez a Razer készülék sokkal jobb választás, mint bármely hagyományos, analóg mikrofon.

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!
Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Destiny 2 ManO'War Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer ManO'War TE Destiny 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer ManO'War TE Destiny 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer ManO'War TE Destiny 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer ManO'War TE Destiny 2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ