Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Razer Electra V2 USB

Termékkatalógus
Razer Electra V2 USB
4,8 14 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, surround hangzás (7.1), frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 115 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es átalakító, 1,3 m hosszú kábel, USB
Kód:  MR069i4 Termékszám:  RZ04-02220100-R3M1 Gyártó honlapja:

Razer Electra V2 USB

Kihívásokat szerető játékos? Zenekedvelő?  A Razer Electra V2 gaming fejhallgató mindenki lenyűgöz! A zenehallgatás és zenelejátszás rendkívüli élményét a 7.1 virtuális térhangzást garantálja. A hangbeállításokat teljes mértékben az ízlésed szerint alakíthatod. A műbőrből készült fejhallgató a pamut érzését nyújtja a füled számára, az elasztikus alumínium híd pedig megfelelő ellenállással rendelkezik. Amint az a Razer-nél már megszokott, az egész készüléket dinamikus gaming kivitelezés uralja, amelyet sehol sem kell szégyellned!

A Razer Electra V2 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A fejhallgató 7.1 térhangzásának köszönhetően elmerülhetsz a játékban, a speciális Razer Surround alkalmazással pedig teljes mértékben személyre szabhatod a beállításokat
  • Az egyedülálló Razer Electra V2 gaming fejhallgató a valós és a virtuális barátaidat is lenyűgözi
  • Műbőrből készült fejhallgató és rugalmas híd a kényelmes, hosszú órákon át tartó játékmenetekhez is
  • Játékra és zenehallgatásra is alkalmas
  • USB-n keresztül csatlakoztatható gaming fejhallgató - kompatibilitás PC-vel

Vedd fel, és már játékban is vagy

Minél jobban belevonod magad a játékba, annál jobb eredményeket fogsz elérni. Ebben nyújt nagyszerű segítséget a  Razer Electra V2 gaming fejhallgató: a 40 mm-es neodímium mágnesek és a 7.1 térhatású hangzás tökéletes zenei teljesítményt garantál, akár egy akciójelenetben veszel részt, akár egy békés kalandozás részese vagy. A levehető mikrofonnak köszönhetően akkor is élvezheted a játék hangjait, amikor nem kell parancsokat osztogatnod.

A design és a kényelem lenyűgöző kombinációja

Azt mondják, a szépségért szenvedni kell. Ez azonban a Razer Electra V2 fejhallgatóra nem vonatkozik! A prémium minőségű műbőrből készült fejhallgató kiválóan illeszkedik a fülhöz, a vékony és rugalmas alumínium keret pedig egyszerre könnyű és ellenálló. A híd megfelelő kényelmet biztosít a hosszú ideig tartó játékok során is. A kifinomult, fekete-zöld külső tökéletesen illik a Razer játékra tervezett kiegészítőihez, hogy megmutasd, ki a játékok igazi mestere!

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC, PlayStation 4 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4 Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Electra V2 USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Electra V2 USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Electra V2 USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Electra V2 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Electra V2 USB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ