Shop roku Akvizice ApF HU

Razer Goliathus Chroma Extended

Termékkatalógus
Razer Goliathus Chroma Extended
Egérpad - és billentyűzet alá, anyaga: textilfelület, LED világítás, mérete: 920mm × 294mm × 3mm,
Kód:  MR060y95

Razer Goliathus Chroma Extended

A Razer Goliathus Chroma Extended billentyűzet és egérpad elsősorban professzionális játékosok számára készült, hogy még nagyobb pontosságot biztosítson a csúszásgátló felülettel minden típusú egér és más érzékelők számára. Az egérpadot kezdők vagy bármely olyan PC felhasználók is használhatják, akik magas kurzorpontosságot igényelnek. Ez azonban nem egy egyszerű egéralátét, mivel a szélei is teljesen programozhatók, így lehetőséget nyújt a 16 millió RGB szín bármelyikének kiválasztására.

A Razor Goliathus Chroma Extended egéralátét legfontosabb jellemzői

  • Kibővített egéralátét és billentyűzet
  • Pontosan másolja az egér mozgását
  • Csúszásmentes anyag
  • Lehetőség van a szegély színének beállítására bármely RGB színre

Legyen látható!

Gazdagítsa  játék-felszereltségét egy izgalmas, játékhoz való Razer Golathius Chroma Extended alátéttel, és tapasztalja meg a luxus és a biztonság valódi érzését. Az új egérpaddal már nem kell elkerülni a kihívásokat, és egyszerűen csak ugorjon fejest vele! Emellett senki sem fogja figyelmen kívül hagyni, inkább éppen ellenkezőleg, első pillantásra megragadja a szemet. Az alátétjénél ugyanis  egyszerűen beállíthat bármilyen szegélyező színt akár 16 millió szín közül.

Razer Chroma

A Razer Golathius Chroma Extended játékhoz való egéralátét már elnevezésével utal az alkalmazott technológiára. A Razer Chroma technológiáról van szó, amely lehetővé teszi az alátét szegélye színének kiválasztását és testreszabását a 16,8 millió színből álló teljes spektrumból. Lényegében így már nem jelent problémát szó szerint kitűnni a játékhoz való egéralátéttel. Szintén kedve szerint testre szabhatja a különböző színhatásokat és különleges játékbeli figyelmeztető jelzéseket.

Az egér segítőtárs

A Razer Golathius Chroma Extended egéralátét elsősorban az egér és más érzékelők nagy érzékenységére és maximális pontosságára összpontosít. Az alátét felülete speciális mikro-rostból készül, amely minimális ellenállással hat az egérre és biztosítja a kurzor nagyobb pontosságát és stabilitását.

Játékos tippek

A Razer kiváltságos helyzetben van a játék-technológia területén, és ez nem véletlen. Az ettől a márkától származó termékek kiváló minőségűek, amit a professzionális számítógépes játékosok nagy érdeklődése is tanúsít. Bár első pillantásra nem tűnik úgy, hogy az egéralátét hatással lehet a játék eredményére, a tesztek az ellenkezőjét mutatják, és sok profi játékos nem felejti ki a minőségi egérpadot.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Goliathus Chroma Extended
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Goliathus Chroma Extended. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Goliathus Chroma Extended. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Goliathus Chroma Extenden. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Goliathus Chroma Extenden.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ