Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Razer Hammerhead BT

Termékkatalógus
Razer Hammerhead BT
4,7 12 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 4.1, aptX támogatása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró, 8 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  MR069c6h Termékszám:  RZ04-01930100-R3G1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Hammerhead BT

Beleuntál a rossz minőségű hangokba, a rossz ergonómiás fejhallgatókba és a kábel korlátozza a telefonodhoz való csatlakozást? Akkor pontosan rád gondoltak a Razer Hammerhead BT mérnökei. Ez a vezeték nélküli fülhallgató alkalmas a legtöbb mobiltelefon és más, iOS és Android rendszeren futó eszközökkel való használatra. Alapja természetesen a kiváló minőségű és tartós alkatrész, amivel biztosítva van a nagyfokú kényelem és a jól kiegyensúlyozott hangzás. Nagy előnye, hogy akár 8 órán át folyamatosan lehet vele zenét hallgatni.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható vezeték nélküli fejhallgató
  • Modern Bluetooth 4.1 technológia
  • iOS/Android kompatibilis
  • Szuper design
  • Beépített mikrofon hangerőszabályzóval
  • Nagy neodímium mágnesek
  • Az akkumulátor élettartama akár 8 óra

Mesterek építették

A Razer cég újból megmutatja, hogy pontosan tudja mit csinál. A már meglévő audió hangeszközei közé sorolja új, stílusos hordozható fejhallgatóját. A kedvenc fülhallgatók méltó utódját az alapoktól kezdve tervezték át, hogy a fülhallgató maximális zenei élményt nyújtson minden alkalommal. A fülhallgató hangszóróinak tervezésekor a hangsúlyt a hangveszteségek minimalizálására és a hangkimenet maximálizálására helyezték. Így hangzása a több árkategóriával feljebb lévő modellekével vetekszik.

Kiváló partner a hordozható készülékekhez

A fülhallgató tökéletesen izolálja a környező zajokat. Ezért kiválóan alkalmas mindennapi használatra még tömegközlekedési eszközökön is. A kábelről természetesen nem hiányozhat a zene és a hívások kezeléséhez szükséges három nyomógombos mikrofon, amely kompatibilis a legtöbb okostelefonnal és tablettel. A fülhallgató belsejébe extra nagy, 10 mm-es neodímium mágneseket építettek be. Velük élvezni fogod az autentikus hangzást első osztályú akusztikával és mély basszussal. 

Nagyszerű design

A fülhallgató modern designja megőrzi a játéktartozékok karakteres vonásait és a márka stílusát is. A fülhallgató maga minőségi anyagokból készült, és sokkal jobb akusztikát tesz lehetővé. A kábel lapos kialakítású és ragyogó zöld színe is elképesztően jól néz ki; emellett megkönnyíti a kábel szállítását és minimalizálja azok összegubancolódását. Élvezd a művészi kompozíciókat fülhallgatóddal, amikbe néhány rövid taktus hallgatása után beleszerelmesedsz.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
4.1 Kész!
Támogatott kodekek
aptX Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangerőszabályzás Kész!
További tulajdonságok
Cserélhető füldugók Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
116 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
10 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
8 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
28 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Hammerhead BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Hammerhead BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Hammerhead BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Hammerhead BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Hammerhead BT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ