30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Razer Kraken 7.1 Chroma

Termékkatalógus
Razer Kraken 7.1 Chroma
4,6 84 értékelés
Fej-/fülhallgató frekvenciatartománya 20Hz-20.000KHz, 32ohm impedancia, érzékenység 112 dB, 40 mm-es neodímium mágnesekkel, Razer Synapse Chroma háttérvilágítás, kábel hossza: 2m, fekete
Kód:  MR069i6da Termékszám:  RZ04-01250100-R3M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Kraken 7.1 Chroma

Razer fejhallgató külön csomagolásban

Headset Razer Kraken 7.1 Chroma kihasználja a rendszer 7.1-csatornás audio feldolgozást, amely lehetővé teszi, hogy ásni még mélyebbre a játékot. A bázis extra alacsony késleltetésű audio jelfeldolgozás és a modulációs 360 ° a hangteret, ami a legtöbb esetben csak akkor lehetséges, használatával több inverter minden héj.


A továbbfejlesztett digitális mikrofon

Bal kagyló elrejtve továbbfejlesztett digitális mikrofon akkor húzza ki csak akkor, ha szükség van rá. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes és egyszerű szállítás tárolja a fülhallgatót. Némítás gombot majd biztosítja, hogy hallható csak akkor áll rajta. Második irányított digitális mikrofon használ optimalizált algoritmusok, amelyek biztosítják a kiváló hangminőséget. Erősíteni a jel-zaj arány, frekvenciamenet bővíteni és az érzékenység növelésére. Egyszerűen, ez ??minden tekintetben sokkal jobb megoldás, mint egy hagyományos analóg mikrofon.


Personal Sound Calibration

Munka hanggal mozog még magasabb szintre Synapse szoftver, amely biztosítja a magas fokú testreszabhatóság. Ez átadja a lehetőséget, hogy beállítsa az egyes csatornák basszus erősítés alkatrész sőt hang kiegyenlítő összetevői teljes mértékben ellenőrzése alatt a hang. Testreszabás is kötődnek egy konkrét program, így mindig az optimális audio kimenet, akár játszik, filmet néz vagy zenét hallgat.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Úgy tervezték, hogy hosszabb játék kényelem

Úgy tervezték, hogy hosszabb játék kényelem


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Színes háttérvilágítású logo

Színes háttérvilágítású logo

Chroma háttérvilágítás 16,8 millió szín

Razer Kraken 7.1 Chroma megadja a választás szabadságát a háttérvilágítást. Választhat bármilyen 16,8 millió szín, valamint beállítani a különböző fényhatások. Minden egyszerű és intuitív szoftver Synapse. Csak hangolja a fülhallgató tökéletesen megfeleljen a követelményeknek minden szempontból.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Kraken 7.1 Chroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Kraken 7.1 Chroma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Kraken 7.1 Chroma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Kraken 7.1 Chroma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Kraken 7.1 Chroma.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ