30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Razer Leviathan Mini

Termékkatalógus
Razer Leviathan Mini
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - frekvenciatartomány: 20KHz-20kHz, impedancia 4 Ohm, általános teljesítmény 24W (2x 12W), Bluetooth 4.0, akkumulátor élettartama akár 10 óra, akár 10m-es hatótávolság
Kód:  MR072ds6d Termékszám:  RZ05-01570100-R3G1

Razer Leviathan Mini

Az amerikai játéktartozékok gyártója új, kompakt hagszóróval lép a piacra, amely könnyen elfér az asztalon a számítógép mellett, beilleszkedik a nappaliba a játékkonzol mellé, vagy magaddal viheted bármilyen útra. A hangszóró kis méretének köszönhetően egyszerűen áthelyezhető. A csúcstechnológia és a kiemelkedő audio-programok lenyűgöző hangélményt biztosítanak játék, zenehallgatás vagy filmnézés közben.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Egyetlen feltöltéssel akár 10 órán át üzemképes
  • Kompakt méretek
  • Beépített mikrofon
  • Tökéletes hang

Otthon és útra egyaránt

A Razer Leviathan mini hangszóróval élvezheted a 24W összteljesítményű gazdag hangzást. Használhatod otthon, külömböző eszközökkel, vagy a természetben okostelefonoddal. A 10 órás üzemidőt a 2600mAh Li-ion akkumulátor biztosítja. Kompakt méretével és praktius tokjával, amely a csomag része, bárhol elfér, és mindig kéznél lehet.

További előnye a két eszköz szinkronizálása, amellyel tökéletes sztereó hangzást kapsz.

Hangszóró és handsfree egyben

Ebben a tökéletes hangszóróban kiváló minőségű mikrofon található. A mikrofon Clear Voice Capture technológiát alkalmaz, amely kiváló hangátvitelt biztosít a hangszóró és a mobiltelefon között. Használhatod konferencia-hívásoknál is.

Vezeték nélküli Bluetooth aptX® és NFC

A Razer Levithan mini Bluetooth technológiával rendelkezik, amelyen keresztül egyszerűen csatlakoztathatod a különböző eszközökhöz, kábel nélkül. Az aptX® technológia olyan minőségben továbbítja a hangot, hogy felismerhetetlen a kábelen keresztüli kapcsolat esetén nyújtott hangminőség és a vezeték nélküli kapcsolatnál nyújtott hangminőség közötti különbség. A hangszóró emlékszik a már egyszer párosított eszközökre, és így a második csatlakozás csak egy kattintást vesz igénybe. Mint egy hozzáadott bónuszként szolgál a NFC technológia, amellyel könnyen csatlakoztatható a mobiltelefon, tablet vagy laptop.

 

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 600 mAh Kész!
Lejátszási idő
10 óra Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
2 600 mAh Kész!
Lejátszási idő
10 óra Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Leviathan Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Leviathan Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Leviathan Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Leviathan Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Leviathan Mini.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ