Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Razer ManO'War

Termékkatalógus
Razer ManO'War
4,4 19 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, frekvenciatartomány: 20 Hz-20.000KHz, 32ohm impedancia, érzékenység: 112dB, 50 mm-es neodímium mágneses hangszóró, Chroma háttérvilágítás, az akkumulátor akár 20 óráig kitart, fekete
Kód:  MR069jd Termékszám:  RZ04-01490100-R3G1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer ManO'War


 

Korlátlan szabadság vezetékek nélkül

A Razer ManO'War játékos fejhallgató segítségével merüljön el a legteljesebb játékélményben, ahol az elleneség legkisebb rezdülését is tisztán hallhatja. A 2,4 GHz-es, akár 12 méter hatótávolságú vezeték nélküli technológiának, valamint a 7.1-es surround rendszernek köszönhetően olyan hangzásvilággal rendelkezik, amely mindenkit magával ragad.

 


 

Halljon mindent késés és vezetékek nélkül

A Razer ManO'War-t felszerelték még 50 mm-es neodímium mágnes hangszórókkal, amelyek kiváló minőségű és erős hangzást biztosítanak, minimális zajjal. A fejhallgató plug-and-play technológiájának köszönhetően azonnal használatra kész, kivételesen kompakt vezeték nélküli USB csatlakozója pedig biztosítja a tökéletes ergonómiát. A hatótávolságot akár 14 méterre is megnövelheti egy kiegészítő csatlakozóval.

 


 

Pontos, 7.1-es hangzás

A Razer által kifejlesztett Surround Rendszer lenyűgöző 7.1-es hangzást biztosít, amely az 50 mm-es mágnesek segítségével életre kelti a csatateret. Pontos helymeghatározó funkciója segít pontosan meghatározni ellenfelei helyzetét, így hatástalaníthatja őket mielőtt akár esélyük lenne támadni.



 

7 nap vezeték nélküli szórakozás

Akár online néz vidókat, filmezik, vagy játékmaratont tervez, a Razer ManO'War lenyűgöző 7 napnyi vezeték nélküli játékot, vagy 14 órányi zavartalan használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. Nem kell többé félnie a lemerüléstől, teljes figyelmét küldetésére irányíthatja.

 


 

Mikrofon kristálytiszta reprodukcióval

 

A fejhallgató baloldali fülkagylója egy univerzális többirányú mikrofont rejt, amit könnyen beállíthat igényeinek megfelelően. A mikrofont továbbá felszerelték egy optimalizált algoritmussal a természetes hangzásért, és kristálytiszta hangvisszaadásért.


 

Könnyen elérhető kezelők

A gyors akciókhoz a fejhallgató fülkagylóin intuitív vezérlők vannak. Segítségükkel könnyedén állíthatja a mikrofont, a hangerőt, sőt le is némíthatja azokat, anélkül, hogy a képernyőn lévő vezérlőkkel bajlódna. Chroma megvilágításával 16,8 millió szín áll rendelkezésére a tökéletes fényhatástért.

 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer ManO'War Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer ManOWar. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer ManOWar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer ManO’War. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer ManO’War.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ