A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Razer Tiamat 7.1 V2

Termékkatalógus
Razer Tiamat 7.1 V2
1,0 1 értékelés
Gamer fejhallgató - frekvencia tartomány 20Hz-20.000KHz, 16ohm impedancia, érzékenység 116 dB, térfogat, hossza 3 m, 3,5 mm-es jack
Kód:  MR070x62 Termékszám:  RZ04-02070100-R3M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Tiamat 7.1 V2

A játékok iránti szenvedélyed most új szinteket érhet el a Razer Tiamat 7.1 V2 fejhallgatóval. A stílusos fejhallgató fejlett 7.1 virtuális térhatású hangzással rendelkezik, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetsz a játékok világában. A fejhallgató rendkívül rövid késleltetéssel képes feldolgozni az audio jelet, és azt egy 360 fokos hanghatássá modulálni. Ilyenre általában csak az a fejhallgató képes, amelybe több átalakítót is beszereltek. A fejhallgató alapja alumínium ötvözetből készült, amelynek köszönhetően a váza könnyű, rugalmas és hihetetlenül tartós.

A Tiamat 7.1 V2 mikrofonos fejhallgató főbb jellemzői

  • Minőségi gaming headset kényelmes fülpárnákkal
  • Nagy, 50 mm-es neodímium mágneses hangszórók (alkalmas zenehallgatáshoz is)
  • Tiszta, érthető hangzás a mikrofonba beszélve
  • Kényelmes sok órányi játék után is
  • Gazdag beállítási lehetőségek, EQ, háttérvilágítás
  • Csatlakozás USB-n keresztül
  • Kompatibilitás: PC / PS4 / Mac
  • Levehető mikrofon zajcsökkentéssel (csak a PC-n)
  • Rendkívül kis tömegű fejhallgatók

Háttérvilágítás rengeteg színnel

A fejhallgató lehetővé teszi a háttérvilágítás stílusának kiválasztását. Választhatsz a 16,8 millió szín közül, valamint beállíthatsz különböző fényhatásokat. Mindezt a Synapse szoftverben, egyszerűen és intuitív módon teheted.. Egyszerűen állítsd be a fülhallgatót, hogy tökéletesen illeszkedjen a követelményekhez minden szempontból.

Egyszerűen beállítható Razer fejhallgató

A Synapse szoftverrel a hangzás beállítása egyszerűbb, mint valaha, hála a magas szintű testreszabhatóságnak. Lehetővé teszi bármelyik csatorna finomhangolását, a basszus fokozását vagy éppen a hangolás kiegyenlítését a maximális hangvezérlés érdekében. Továbbá, a testreszabás egy kifejezetten erre a célra szánt programmal valósítható meg, így mindig az optimális hangzás fog szólni játék, filmnézés vagy zenehallgatás közben.

Egyszerű kommunikáció a beépített mikrofonon keresztül

A bal oldali fülpárna egy fejlett, digitális mikrofont rejt, amely levehető amikor nincs rá éppen szükséged. Ennek köszönhetően, problémamentesen tárolhatod és hordozhatod fejhallgatódat. A némító gomb biztosítja, hogy csak akkor vagy hallható, amikor játszol. A gömb karakterisztikájú digitális mikrofon olyan optimalizált algoritmusokat használ, amelyek garantálják az első osztályú hangminőséget. Megerősítik a jel-zaj arányát, kiterjesztik a frekvencia tartományt és növelik az érzékenységet. Minden szempontból jobb megoldás, mint egy általános, analóg mikrofon.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Tiamat 7.1 V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Tiamat 7.1 V2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Tiamat 7.1 V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Tiamat 7.1 V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Tiamat 7.1 V2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ