Akvizice ApF HU Shop roku

RETRAK Animalz Monkey

Termékkatalógus
RETRAK Animalz Monkey
Fej-/fülhallgató - 3,5 mm-es jack csatlakozó, 1m-es szalagkábel
Kód:  RR415e Termékszám:  EUAUDFMNKY

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RETRAK Animalz Monkey

Az aranyos Retrak Animalz Monkey egy kifejezetten a kisebbeknek tervezett fejhallgató, különösen lányoknak. A macis design ideális kisebb fejre és fülekre. Az állítható fejpánt lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést bármilyen fejformához. Továbbá a fejhallgató egy egyedi technológiával gondoskodik róla, hogy a hangerő ne lépje túl a 85 dB-t. Így 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy nem veszélyezteti a gyermeked hallását. 

Kivételes kényelem kusza kábelek nélkül

A Retrak fejhallgatóknak van még egy másik vitathatatlan előnye is. Amikor előveszed a hátizsákodból vagy a zsebedből, nem kell kibogozni. Egy feltekerhető mechanikával vannak ellátva, amely biztosítja, hogy a kábel gubancmentes legyen. Csak húzd meg az aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelt kábel végét, és máris van egy 1 m hosszú kábeled.

Az imádnivaló puha anyagból készült, könnyű és gyönyörű állatos design biztosítja a maximális kényelmet utazás vagy otthoni zenehallgatás közben. A szülők nyugodtak lehetnek, tudván, hogy a gyermekük füle biztonságban van.

Legfontosabb jellemzői

  • Biztonságos fejhallgató gyermekek számára
  • Szalagos mechanizmus
  • Aranyos design
  • Maximális hangerő 85 dB
 

Paraméterek

Szín
Barna Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RETRAK Animalz Monkey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Animalz Monkey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Retraky Animalz Monkey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Animalz Monkey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Animalz Monkey.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ