Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete

Termékkatalógus
RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete
3,2 5 értékelés
Fej-/fülhallgató - tekercselhető, mikrofonnal és vezérlő gombokkal, három méretű füldugó, 3,5 mm-es aranyozott Jack dugó, max. kábel hossza 1,2 m
Kód:  RR413b Termékszám:  EUIPHONEHFBLK

RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete

A Retrak iPhone Controls fülhallgató tökéletes kiegészítője a jó minőségű mindennapi zenehallgatásnak és a gyors eltárolásnak. Így mindig veled lehet és a kedvenc dalaidat telefonon, tableten, laptopon, kézi-lejátszókon és egyéb eszközökön keresztül is meghallgathatod. Különösen egy mobiltelefon készülék használatával tapasztalhatók meg a készülék előnyei, a beépített mikrofon és a vezetéken levő vezérlő használata, amellyel kényelmesen kezelhetően a zeneszámok és a telefonhívások is.

Legfontosabb jellemzői

  • Beépített mikrofon és vezérlő vezeték
  • iPhone kompatibilis
  • Tekercselő mechanizmus
  • Tiszta hangzás
  • Aranyozott csatlakozó
  • Stílusos design
  • Három különböző méretű fülhallgató füldugó

Lágyzselatin füldugók tökéletesen illeszkednek a fülbe anélkül, ahogy nyomnák azt, és jól szigetelnek a zajos környezetben. Kiegyensúlyozottabban hallható hangot, ahol nem fognak hiányozni teljes basszus- és ragyogó magashangok. Ezen felül három, különböző méretű füldugót csatolunk a készülékhez. Minden felhasználó kiválaszthatja a hozzá illőt.

Nincs több összecsavarodó vezetékek

Reach fejhallgatónak azonban van egy másik tagadhatatlan előnye. A készüléket nem kell a táskában keresni, elég ha egyszerűen meghúzza a vezeték végét. A készülék egy 3,5 mm-es aranyozott csatlakozóval van ellátva a fejhallgató és az 1,2 méter hosszú USB-kábellel van ellátva. Hasonlóképpen - gyorsan és hatékonyan elátrolható az automata mechanizmusnak köszönhetően. Mondjon búcsút a kusza kábeleknek. A tartós kialakítás kibírja az erősebb meghúzást, a mindennapos terheléseket, a csatalakozásokat és a leválasztásokat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Earbuds iPhone Controls černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Retraky Earbuds iPhone Controls čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reach-Kontrollen iPhone Earbuds Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reach-Kontrollen iPhone Earbuds Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ