Shop roku Akvizice ApF HU

Stylus Reach Premier Series fekete

Termékkatalógus
Stylus Reach Premier Series fekete
4,0 3 értékelés
Érintőceruza - + toll
Kód:  RR509c1 Termékszám:  EUSTYLUSPBLK
Stylus Reach Premier Series fekete Megszűnt

Stylus Reach Premier Series fekete

Az új stylus érintőceruzáját használhatja pontos és kényelmes íráshoz minden típusú érintőképernyőn, tablet-ek és mobilok esetében is. Ez a praktikus eszköz védi a készülék kijelzőjét a nemkívánatos szennyeződéstől vagy karcolásoktól. Ennek használata sok szempontból megkönnyíti a tableten vagy mobiltelefonon végzett munkáját, különösen, ha a terület, amelyre rá kell kattintani, túl kicsi. Amellett, hogy az interneten való szörfözést is megkönnyíti, hasznos szöveges üzenet írásakor, hívások és beállítások kivitelezésekor is. 

A Stylus Reach érintőceruza sok szempontból különbözik a többi modelltől a piacon. Ha egyszer nyomja meg akkor klasszikus érintőceruzát kap. Ellenben, a második megnyomás alkalmával vékony tollat kap. A harmadszori megnyomás esetén mindkét funkciót elrejti az esetleges sérülések okozásának elkerülése érdekében. Használja telefonját minőségi érintőceruzával, és írjon pontos és könnyed tollal. 

Mivel világos számunkra, hogy az érintőceruzát gyakran használják, felszereltük egy kapoccsal, amely lehetővé teszi, hogy oda tegye, ahol mindig kéznél van. Továbbá, a váz anyaga nagyon tartós, amely garantálja a hosszú órányi zavartalan munkát és játékot, télen még a kesztyű eltávolítása nélkül is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Premier Series Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RETRAK Premier Series Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Erreichen Premier Series Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Erreichen Premier Series Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ