A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

RETRAK Premier Series Silver Carbon Fiber

Termékkatalógus
RETRAK Premier Series Silver Carbon Fiber
Érintőceruza - + toll
Kód:  RR509e2 Termékszám:  EUSTYLUSPCFS
RETRAK Premier Series Silver Carbon Fiber Megszűnt

RETRAK Premier Series Silver Carbon Fiber

A pontos és kényelmes gépelés érdekében jött létre ez a speciális érintőceruza, amely kompatibilis minden érintőképernyős felülettel, legyen az tablet vagy mobiltelefon. A termék segít megvédeni készüléked képernyőjét a zavaró, nemkívánatos karcoktól, és szennyeződésektől. Használata lényegesen könnyebbé teszi elektronikai eszközeid használatát, főként akkor, ha azok képernyője kicsi. Az internetes böngészés mellett értékelni fogod üzenetíráskor, híváskor, és beállításaid személyre szabásánál.

A ReTrak érintőceruza sokban különbözik a többi hasonló terméktől. Ha egyszer megnyomod, klasszikus érintőceruza lesz belőle. Ha viszont kétszer nyomod meg, egy vékony tollat használhatsz. Ha pedig háromszor, akkor mindkét funkció elrejtődik az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Írányítsd telefonodat érintőceruzával, írkálj tollal a felszínére, és meglátod, mennyivel egyszerűbb így kezelni készülékeidet!

Mivel mi is tudjuk, hogy a tollat gyakran fogod használni, ezért felszereltük azt egy csiptetővel, hogy bárhová felakaszthasd, ha éppen nem használod. Ráadásul háza rendkívül tartós anyagból készült, amelynek köszönhetően több órán át tartó zavartalan használatot biztosít még télen is, amikor nem kell levenned a kesztyűdet azért, hogy bepötyögj egy üzenetet.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Premier Series Silver Carbon Fiber. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RETRAK Premier Series Silver Carbon Fiber. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Erreichen Premier Series Silber-Carbon-Faser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Erreichen Premier Series Silber-Carbon-Faser.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ