Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

Realme 10

Termékkatalógus
Realme 10
4,7 37 értékelés
Mobiltelefon - 6,4"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  REAM043ax Termékszám:  REAM043ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Realme 10

Ez a modern Realme 10 okostelefon része az egyszerűbb a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 2 hátlapi kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,4" -es képernyővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció található. A rendszer problémamentes működéséről 8 magos MediaTek Helio G99 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a fejlett Realme okostelefon 2022 újdonsága.

Realme 10 okostelefon fontosabb paraméterei

  • Ezen Realme okostelefon 6,4" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 2 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,4"méretű képernyőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A kijelző 600 Nits fényerőt nyújt
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület működteti
  • A belső memória bővíthető Micro SDXC típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen Realme telefonnak a kijelzőjét örömmel fogod nézni

Felejthetetlenné válik minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Realme telefonnal töltünk el, mivel 6,4" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékokhoz. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett Realme mobiltelefon 600 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a két hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Realme okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával. Ezzel a modern Realme mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A videók rögzítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk. A telefonon módosítani tudjuk a rekeszértéket, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét.

Nem okoz majd csalódást a telefon akkumulátora

Ezen Realme mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C csatlakozó áll rendelkezésre.

Ezen Realme mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Realme okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, Realme UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez a modern Realme mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

A praktikus funkciók mindig jól jönnek

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Realme mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek elég egyetlen pillantás a telefon feloldásához. Az okostelefonon ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

159,9 × 73,3 × 7,95 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

178 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme 10.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ