30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Realme 6s

Termékkatalógus
Realme 6s
4,7 21 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es kijelző, 2400 × 1080, 90Hz, IPS kijelző, 8 magos MediaTek Helio G90T processzor, 4 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SDHC, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,3) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 30W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  REAM011ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Realme 6s

A(z) Realme 6s esetében azonnal egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A négy kamerának köszönhetően szenzációs fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Erőforrásait tekintve igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Realme 6s mobilt jókora kapacitású 4300 mAh akkumulátor működteti. Komoly előnye, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Kijelzőjének képfrissítési rátája 90 Hz. A(z) Realme telefonja Realme UI kiegészítést is kapott.

A(z) Realme 6s okostelefon lényegesebb jellemzői

  • SIM-kártya: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek Helio G90T CPU és 4 GB memória
  • A GPU típusa: Mali G76 MC4
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 48 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 4
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • A(z) Realme telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
  • VoWifi és VoLTE hívás technológia

A(z) Realme 6s telefon kijelzője és kamerája

kijelző téglalap alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 90 Hz. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Realme 6s okostelefon fejlett négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,3), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. Videók rögzítésénél jól fog jönni az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz hatékony és pontos, ami leegyszerűsíti a fotózást. Egy kis dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Realme 6s egyéb funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A belső tárhely mérete tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme 6s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 6s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme 6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme 6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme 6s.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ