Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Realme C21Y 32GB kék

Termékkatalógus
Realme C21Y 32GB kék
4,2 23 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Unisoc T610 processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2,2) fő kamera + 2Mpx makró, 5Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, gyorstöltés 10W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  REAM030b2 Termékszám:  RMX3263BL32

Realme C21Y 32GB kék

Ez a fejlett Realme C21Y okostelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. három hátlapi kamera segítségével. Az okostelefon 6,5" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok szerelmesei számára. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Unisoc T610 processzor gondoskodik. 3 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók eltárolására 32GB belső tárhely biztosított. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és Micro USB. Ezen Realme okostelefon 2021 újdonsága.

Mobiltelefon Realme C21Y 32GB kék Lifestyle
Mobiltelefon Realme C21Y 32GB kék Oldalnézet

Realme C21Y 32GB kék okostelefon alapvető jellemzői

  • Eme Realme okostelefon 6,5" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 3 GB rendszermemóriával van ellátva
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és Micro USB
  • A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű kijelzőt kapott
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 32 GB belső memória áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát lehetséges bővíteni Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), HSPA (3,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen Realme telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Örömtelivé válik minden egyes perc, amit ezzel a csodás Realme telefonnal tölthetünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes.

Mobiltelefon Realme C21Y 32GB kék Lifestyle
Mobiltelefon Realme C21Y 32GB kék Hátoldal

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal történő fotózás alapvető része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Realme mobiltelefon fel van szerelve 13Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. Eme Realme mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A videók rögzítésekor jól jön az elektronikus képstabilizálás. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró Realme mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. A töltésre micro USB csatlakozó használható.

Eme Realme okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A nagyszerű Realme mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 11, Realme UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. Az összképet csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez férünk hozzá, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 3 GB RAM-mal funkcionál, ami bőven elegendő a kevésbé igényes felhasználók számára. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 32 GB belső memória biztosított, amit nem tudunk olyan könnyen megtelíteni, ezáltal zenék, filmek és játékok egész gyűjteményét képes tárolni. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 256 GB kapacitású Micro SD, Micro SDXC és Micro SDHC memóriakártyával.

Ezen Realme okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden percét a népszerű Realme mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen érintés, köszönhetően a ujjlenyomat olvasónak. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és micro USB

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → MicroUSB)

Méretei:

164,5 × 76 × 9,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

200 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
1600 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
164,5 mm Kész!
Szélesség
76 mm Kész!
Mélység
9,1 mm Kész!
Súly
200 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Unisoc Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Unisoc T610 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-A → MicroUSB) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!
Felhasználói felület
Realme UI Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme C21Y 32GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme C21Y 32GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme C21Y 32GB modrý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme C21Y 32GB blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ