Shop roku Shop roku

Realme C67 6GB/128GB zöld

Termékkatalógus
Realme C67 6GB/128GB zöld
4,7 13 értékelés
Mobiltelefon - 6,72"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REAM049c2 Termékszám:  RMX3890128SO
Realme C67 6GB/128GB zöld 84 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Realme C67 6GB/128GB zöld

Ezen Realme C67 okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 2 hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,72" -es kijelzővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. Belül dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 685 processzor gondoskodik. 6 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB integrált memória áll rendelkezésre. Ez a memória elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IPX4 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a nagyszerű Realme okostelefon 2024 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...
Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...

Realme C67 6GB/128GB zöld mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen Realme okostelefon 6,72" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
  • A készülék hátlapján 2 kamera található
  • A mobiltelefon IPS 6,72"méretű kijelzővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A képernyő 950 Nits fényerőt képes biztosítani
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és Realme UI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső tárhely van biztosítva
  • A belső memória bővíthető Micro SD típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 610

Ennek a nagyszerű Realme telefonnak a képernyőjét öröm lesz nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Realme telefonnal töltünk el, mivel 6,72" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékokhoz. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Realme mobiltelefon 950 Nits mértékű fényerőt is elérhet.

Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...
Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a két hátsó kamera. Ez a kiemelkedő Realme mobiltelefon fel van szerelve 108Mpx felbontású hátsó kamerával. Eme Realme okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak a videók készítése során. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk. A telefon lehetőséget kínál a rekeszérték változtatására, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét. A mélységi kamera segít rögzíteni a 3D-s modelleket, amely nagyobb távolság esetén is képes optimalizálni a fotókat.

Megbízható akkumulátor

Ezen strapabíró Realme mobiltelefon erőforrását egy Az akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. Feltöltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...
Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...

Ezen Realme okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Realme okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 14, Realme UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 6 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely lehetővé teszi több alkalmazás futását egyszerre a háttérben. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti, így bátran menthetjük a játékokat, készíthetünk videókat, vagy telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíteni tudjuk egy 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Eme Realme okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...
Mobiltelefon Realme C67 6GB/128GB zöld ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

A praktikus hozzáadott funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Realme mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. A készüléken ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

164,4 × 75,4 × 7,59 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

185 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,72" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,72" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IPX4 Kész!
Magasság
164,4 mm Kész!
Szélesség
75,4 mm Kész!
Mélység
7,59 mm Kész!
Súly
185 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps, 720p (HD) 120fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Virtuális operációs memória
6 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 685 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 610 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
Realme UI Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Realme C67 termékhez:

76 990 Ft - 84 990 Ft

Realme C67 6GB/128GB zöld

Mobiltelefon - 6,72"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
84 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Realme C67 6GB/128GB fekete

Mobiltelefon - 6,72"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
76 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Realme C67 8GB / 256GB, fekete

Mobiltelefon - 6,72"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Realme C67 8GB / 256GB, zöld

Mobiltelefon - 6,72"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme C67 6GB/128GB zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme C67 6GB/128GB zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme C67 6 GB/128 GB zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme C67 6GB/128GB Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme C67 6GB/128GB Grün.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ