Shop roku 30 dnů na vrácení

23" Philips 237E7QDSB

Termékkatalógus
23" Philips 237E7QDSB
4,8 8 értékelés
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 60 Hz képfrissítési gyakoriság, 250 cd/m2 fényerő, HDMI 1.4 és régebbi, D-SUB (VGA) és DVI, Flicker-free, VESA
Kód:  WC117q1 Termékszám:  237E7QDSB/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23" Philips 237E7QDSB


Off
Philips 237E7QDSB černý

Kivételes kép,  széles látószöggel

Az AH-IPS kijelzők olyan speciális technológiát használnak, amely különösen széles, 178/178 fokos látószöget biztosít . A hagyományos TN panelekkel ellentétben az AH-IPS rendkívül tű-éles, élénk színű képet jelenít meg, így ideálisak nem csak fotózáshoz, filmekhez és internetes böngészéshez, de professzionális alkalmazásokhoz is használhatóak.


Off
Philips 237E7QDSB černý

Full HD kijelző a tiszta, részletgazdag képekhez

Ez a kijelző 1,920 × 1,080 Full HD felbontással rendelkezik, amely tű-éles részleteket és nagy fényerőt biztosít a hihetetlen kontraszt és a valósághű színek létrehozásához, hogy élethű képeket biztosítson.


Kevésbé fárasztja a szemet

A LED-es háttérvilágítású képernyők fényerejének vezérlési módja miatt egyes felhasználók a képernyőn vibrálást észlelnek, ami szemfáradáshoz vezet. A Philips vibrálás-mentes  technológiája új fényerő szabályozási megoldást alkalmaz a vibrálás csökkentése és a kényelmesebb képernyőnézés érdekében.

Off
Philips 237E7QDSB černý

SmartContrast a gazdag fekete részletekért

A SmartContrast a Philips technológiája, amely elemzi a megjelenített tartalmat, automatikusan beállítja a színeket, és szabályozza a háttérvilágítás intenzitását a kontraszt dinamikus növelése érdekében a legjobb digitális fényképekhez, videókhoz vagy játékhoz, amikor sötét tónusok jelennek meg.

Off
Philips 237E7QDSB černý

Off
Philips 237E7QDSB černý

Széltől – szélig üveg

Az új Philips képernyők rendkívül keskeny szélekkel biztosítják a minimális interferenciát és a maximális megjelenítési területet. A rendkívül keskeny szegélyű képernyő különösen hasznos, ha több képernyőt vagy csempe-elrendezést használ, például játékok, grafikai tervezések és professzionális alkalmazások esetében.


Off
Philips 237E7QDSB černý

MHL technológia

Az MHL egy mobil audio / video interfész, amely közvetlenül összekapcsolja a mobiltelefonokat és más hordozható eszközöket a nagyfelbontású kijelzőkkel. Az opcionális MHL kábel segítségével könnyedén csatlakoztathatja az MHL-kompatibilis mobilkészülékeket ehhez a nagy Philips MHL kijelzőhöz.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23" Philips 237E7QDSB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" Philips 237E7QDSB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23" Philips 237E7QDSB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" Philips 237E7QDSB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" Philips 237E7QDSB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ