A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

AfterShokz Bluez 2S, fekete

Termékkatalógus
AfterShokz Bluez 2S, fekete
5 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Bluetooth, fül előtti, csontvezetéses hangtechnológia
Kód:  AKZ120j1 Termékszám:  AS500

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Bluez 2S, fekete

Az AfterShokz egy teljesen új, forradalmi zenegallgatási megoldással érkezik, nem csak sportoláshoz. A hagyományos fülhallgatók használatakor fülünkbe dugjuk őket így izolálódunk a környezetünk zajaitól. Az AfterShokz ezzel szemben nem a dobhártyán, hanem az arccsonton keresztül vezeti a hangot, egyenesen a belső fülbe. Ennek segítségével élvezheti kedvenc zenéit például futás, biciklizés vagy vezetés közben is.

Legfontosabb jellemzők

  • Karcsú, könnyű, ergonomikus kialakítás
  • Megbízható Bluetooth
  • Biztonságos sportoláshoz
  • Kényelmes - nincs semmi a fülben
  • Katonai "csontvezetéses" technológia
  • Állítható fejpánt
  • Szünet és shuffle funkciók
  • Vízálló kialakítás

Csontvezetéses hang

A legtöbb általunk hallott hang a fülön keresztül érkezik, melyek megrezegtetik a dobhártyát és így vezetődnek a belső fülbe. Ezzel szemben lehetséges a hangok belső fülbe irányítása az arccsontokon keresztül is, megkerülve a dobhártyát. Pontosan így halljuk saját hangunkat is, erre épül az ún. bone sound management technológia is.

Kommunikáljon a világgal

A mai világ tele van új információkkal, ezért fontos, hogy folyamatosan a kapcsolatban maradjon vele. A vezeték nélküli AfterShokz Bluez fejhallgató tartalmaz egy praktikus mikrofont, így vigye bárhová is, továbbra is tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával vagy munkatársaival.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Az AfterShokz Bluez Fejhallgató felülmúlja várakozásait, egyetlen feltöltéssel is. Akár 6 órán át élvezheti kedvenc zeneszámait anélkül, hogy a töltéssel kéne bajlódnia. Miután végzett, csak dugja be egy micro USB portba 2 órára és már megint készen is áll egy újabb körre.

Széleskörű kompatibilitás

Néha nehéz, sőt lehetetlen, hogy egy technológia összeegyeztethető legyen bármi mással. Mégis, a AfterShokz mérnökeinek sikerült biztosítani, hogy a fülhallgató tökéletesen működjön minden népszerű zenelejátszóval - legyen az akár iPod, iPad, okostelefon vagy más MP3 lejátszó.

További információk:
Bluetooth verzió: v4.0
Kompatibilis profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Tartomány: 10 m
Akkumulátor: Li-Ion
Lejátszási idő: 6 óra
Készenléti akkumulátor élettartam: 10 nap
Töltési idő: 2 óra
Súly: 41 g

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AfterShokz Bluez 2S, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AfterShokz Bluez 2S černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AfterShokz Bluez 2S čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AfterShokz Bluez 2S Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ