A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch / Sportóra

Termékkatalógus
Apple Watch / Sportóra
4,8 111 értékelés
Okosóra - Retina kijelző Force Touch funkcióval, Ion-X / zafírkristály üveg, alumínium/rozsdamentes acél ház, pulzusszámláló, WiFi, Bluetooth 4.0, akár 18 órás akkumulátor-üzemidő, watchOS - iPhone 5+ és iOS 8.2+ kompatibilis
Kód:  JA051nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch / Sportóra

Mindig kéznél

A hordozható elektronika jövője ragyog a legfényesebben. Az Apple, csak úgy mint ahogyan azt régebben is tette, egy teljesen új területet nyitott meg azáltal, hogy megalkotta az első valódi okosórát, amely mosolyt csal az arcodra a mindennapokban. Az Apple Watch segítségével a legfontosabb információkat és a legfőbb funkciókat a csuklódon hordozhatod.

le
Budete je doslova nosit na rukou
 
le
Budete je doslova nosit na rukou
 

Force Touch technológiás egyedülálló kijelző

Az Apple Watch alapja egy 312 x 390 pixel felbontású, gyönyörű OLED érintőkijelző. Ez az OLED technológia biztosítja az élénk színeket, a tökéletes feketéket és a nagyszerű betekintési szöget - még ragyogó napfény mellett is tökéletesen olvasható.

A zafírkristály védőüveg biztosítja a kiemlkedő védelmet, így nem kell aggódnod a karcolások miatt. Mindezen felül, a kijelző teljes mértékben nyomásérzékeny, így képes az erősbb és gyengébb nyomást megkülönböztetni. A Force Touch technológia így számos új kezelési módot biztosít. A mindennapi problémák hozzájárultak az Apple Watch tökéletesítéséhez. Ennek eredménye a könnyű kezelhetőség, és a mégegyszerűbb használat.

le
Notifikace
 
le
Notifikace
 
le
Oznámení
 

Értesítések

Az értesítéseket egy koppintással kezelheted, és választhatsz számos előre összeállított válaszüzenet közül.

le
Telefonní hovory
 

Hívások

Kezeld hívásaidat telefonod használata nélkül.

le
Wallet
 

Pénztárca

Tartsd mindig kéznél beszállókártyáidat, jegyeidet, vagy törzsvásárlói kártyáidat,

Az Apple Watch mindenre készen áll

Köszönhetően ideális csuklópozíciónak, soha nem fogsz lemaradni semmiről. Az Apple Watch gyengéd rezgéssel és finom hangjelzéssel értesít minden fontos eseményről.

Mindezek mellett, számos választípus közül választhatsz.  Elérhetőek rövid, előre beállított mondatok, amelyek az üzenet szövegkörnyezete, és a leggyakrabban használt válaszaid alapján kerülnek összeállításra.

le
Fitness aktivity
 
le
Fitness aktivity
 
le
Aktivita
 

Tevékenységek

Élvezd a Mozgás, Edzés, vagy Állás gyűrűk lezárásának örömét.

le
Cvičení
 

Edzés

Figyeld a részletes adatokat biciklizés, futás, vagy akár elliptikus tréner használata közben.

le
Tréninkové aplikace jiných vývojářů
 

Alkalmazások edzéshez

Használd kedvenc sport alkalmazásaidat. A gyűrűk rögzítik edzéseidet.

Az egyedülálló dizájn és a kifinomult kezelés kombinációja

Fedezd fel a mágikus, gyönyörű gyűrűket, amelyekkel kihozhatod magadból a maximumot, és amelyek teljes mértékben testreszabhatóak. A saját stílusod minden helyzetben!
 
A digitális korona nagyszerűen használható az Apple Watch kezelésére. Elforgatható, és benyomható, dupla kattintással pedig visszatérhetsz az előző alkalmazásba, míg megnyomásával főmenü elejére ugorhatsz, vagy visszaléphetsz abba. Ez az intuitív kezelőfelület segít az alkalmazások kezelésében, amelyek alapjaikban újra lettek tervezve - kifejezetten az Apple Watch-ra szabva.

le
Jedinečný design
 
le
Jedinečný design
 

Új nap, új szíj

A várva várt cserélhető szíj az új Apple Watch része. Számos szíj közül választhatsz, amelyek nem csak tökéletesen illeszkednek a csuklódra, de abban is segítenek, hogy kifejezd önmagad. 

Ajánlataink között tucat számra találhatsz egyedi darabokat, válaszd azokat amelyek a leginkább illenek hozzád!?

le
 
Řemínky
 

 

Csere egy pillanat alatt

Nyomd meg a gombot a szíj kioldásához, majd csúsztasd be az új szíjat amíg az be nem kattan a helyére. A precízen kimunkált bújtatós rögíztők tökéletesen illeszkedést biztosítanak minden szíj esetén.

 

Snadná výměna pásku
 
Snadná výměna pásku
 

 

Töltsd fel éjszaka
Viseld egész nap

Egész nap használni akarod majd az új Apple Watch-ot. Épp ezért képes az akkumulátor akár 18 óra üzemidőt biztosítani, a töltése pedig rendkívül egyszerű. Csak tartsd az Apple mágneses töltőkábelt az óra hátoldalához, a mágnesek pedig biztosítják, hogy a töltőkábel automatikusan a megfelelő helyre kerüljön.

Mindenki máshogy használja az Apple Watch-ot, a különböző funkciók pedig jelentősen lecsökkenthetik az akkumulátoridőt. Épp ezért, az Apple Watch hasznos akkumulátorállapot kijelző funkciókkal is rendelkezik.

 

Snadné nabíjení
 
Snadné nabíjení
 

Találd meg Te is 
a számodra tökéletes Apple Watch-ot!

Vannak, Apple Watch pro každého
 
Vannak, Apple Watch pro každého
 
 
Megjegyzés:
» További Apple Watch"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch / Sportóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch / Watch Sport. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch / Watch Šport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch / Watch Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch / Watch Sport.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ