Shop roku 30 dnů na vrácení

RECLAR Peeler silver

Termékkatalógus
RECLAR Peeler silver
5 6 értékelés
Ultrahangos arctisztító - felhasználási terület masszázs, bőrfiatalítás, ránccsökkentés, fájdalomcsillapítás, hálózati - 230 V töltés
64 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RECUS535 Termékszám:  5473980
RECLAR Peeler silver 64 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

73 130 Ft
Szett megvásárlása

RECLAR Peeler silver

A RECLAR Peeler kozmetikai hipoallergén spatula otthoni használatra is alkalmas professzionális eszköz. A RECLAR ultrahangos spatula pontosan úgy fokozza a bőrápolást, ahogyan a bőrödnek leginkább szüksége van rá - mélyrehatóan tisztít, gyógyítja a rászoruló területeket, csökkenti a ráncokat, aktiválja a kollagént és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Galvanizáló hatásának köszönhetően megsokszorozza bármely kozmetikum hatását. Ne változtass kedvenc szokásaidon vagy kozmetikumaidon, hanem ismerd meg a különbséget a hagyományos ápolás és a készülékkel kezelt bőr között a RECLAR Peeler segítségével.

Az ezüst színű RECLAR Peeler kozmetikai ultrahangos készülék legfőbb jellemzői

  • A penge rozsdamentes sebészeti acélból készült
  • Az ultrahangos peeling eltávolítja a faggyút és az elöregedett hámsejteket, mélyen tisztítja a bőrt
  • A galvanizálás mélyen a bőrbe juttatja az ápoló kozmetikumokat, hogy maximalizálja azok hatását
  • A kék fény gyógyítja a pattanásokat és megakadályozza a további gyulladást, gyógyítja a sebeket és a kisebb hegeket
  • A vörös fény aktiválja a kollagént, csökkenti a ráncokat és a foltokat, segíti a regenerációt


A RECLAR Peeler lehetővé teszi a galvanizálás használatát

A RECLAR Peeler belülről táplálja a bőrt a sejtek hatékony stimulálásával. Ez egy olyan bőrkezelés, amely egyenletes sugárral mélyen masszírozza a bőrt, így kedvenc bőrápolási termékeid a megfelelő rétegekbe dolgozza be. Bőröd egészséges, puha és ragyogó lesz a RECLAR Peeler használata után.



Ultrahangos vizes peeling

A RECLAR Peeler hatékonyan távolítja el a faggyút, az elöregedett hámsejteket és mélyen tisztítja az eltömődött pórusokat. A bőr oxigénnel telítődik meg, és készen áll a bőrápoló termékek felszívódására. A 28-30 kHz-es frekvencia garantálja a maximális tisztító hatást, és kíméletes a bőrhöz is. 


RECLAR Peeler


Vörös fény

Aktiválja a kollagéntermelést, lassítja az öregedés jeleit és kisimítja a finom ráncokat. Segít csökkenteni a bőrhibákat, egységesíti a bőr tónusát, regenerálja a bőrt és összehúzza a pórusokat. A RECLAR Peeler a galvanizációval egyedülálló kombinációban mélyen a bőrbe dolgozza kedvenc bőrápoló termékeid.


RECLAR Peeler

Kék fény

Gyógyítja a pattanásokat és megakadályozza a további gyulladást, gyógyítja a sebeket és a kisebb hegeket, valamint megnyugtatja a bőr irritált területeit. A RECLAR Peeler a galvanizációval egyedülálló kombinációban mélyen a bőrbe dolgozza kedvenc bőrápoló termékeid.

A RECLAR Peeler ultrahangos spatula teljesen intuitív módon működik

Egy gombnyomással kiválaszthatod a kívánt funkciót. Az időzítőnek köszönhetően az egyes funkciók az ajánlott használati idő után maguktól is kikapcsolnak. A RECLAR Peeler gyorsan és egyszerűen használható. Csak néhány perc naponta, és az eredmények rövid időn belül láthatók.


RECLAR Peeler - MADE IN KOREA

Dél-Koreát joggal tartják a kozmetikumok Mekkájának és a legmagasabb minőségű technológiai eszközök innovátorának, amely nemcsak a tökéletesen egészséges megjelenés, hanem a folyamatos fejlődés és innováció országa is. A RECLAR Peeler az elmúlt években az erős verseny ellenére is a legkelendőbb szépségápolási eszközzé vált Dél-Koreában.


Peeling funkció 

Alkalmazás: Használd a RECLAR Peelert a megtisztított és megmosott bőrön. Kapcsold be a hámlasztó funkciót, és mozgasd a RECLAR Peelert a halántéktól lefelé az orr irányába és felfelé a homlok közepéig. Folytasd a szájtól a fülek irányába, majd az orrhegytől felfelé haladva. Tartsd folyamatosan hidratálva az arcod, például nedves vattakoronggal. A tisztító funkciót bőrtípustól függően hetente 1-2 alkalommal ajánlott használni.
Az eredmény tiszta bőr lesz, amely mentes az elöregedett hámsejtektől és szennyeződésektől, és készen áll kedvenc kozmetikumaid hatóanyagainak felszívására.


G-Blue funkció 

(a galvanizálás egyedülálló kombinációja gyógyító kék fénnyel)

Alkalmazás: Vidd fel bőrödre a krémet, maszkot vagy szérumot, és kapcsold be a RECLAR Peeler G-Blue funkcióját. Fordítsd a Peelert az elülső oldalával magad felé, és mozgasd a fejet az arc közepétől az oldalak felé. Érintsd meg az oldalsó részt, hogy a gyógyító kék fény sugározni kezdjen.
A G-Blue használata rendszeres ajánlott, és mindössze néhány percet vesz igénybe naponta.
Az eredmény gyógyult és nyugodt bőr, hegek és foltok nélkül, bónuszként pedig a kozmetikumok hatékonyabb felszívódását teszi lehetővé.

G-Red funkció 

(a galvanizálás és a fiatalító vörös fény egyedülálló kombinációja)

Alkalmazás: Vidd fel az arckrémet, maszkot vagy szérumot, és kapcsold be a G-Red funkciót. Fordítsd a RECLAR Peelert elülső oldalával magad felé, és mozgasd a fejet az arc közepétől az oldalak felé. A kezelés során tartsd a peelert az oldalánál, hogy a fiatalító vörös fény sugározzon. A G-Red funkciót ajánlott rendszeresen, naponta néhány percig végezni.
Az eredmény kisimult és ragyogó bőr, összehúzott pórusok, valamint aktivált kollagéntermelés lesz. 




Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Spatula Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Fájdalomcsillapítás Kész!
Típus
Ultrahangos Kész!
Áramforrás
Hálózati - 230 V Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Fájdalomcsillapítás Kész!

Típus

Típus
Spatula Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Fájdalomcsillapítás Kész!

Típus

Típus
Ultrahangos Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Hálózati - 230 V Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Fájdalomcsillapítás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RECLAR Peeler silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RECLAR Peeler silver. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RECLAR Peeler silver.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ