Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

REDKEN High Rise Volume sampon 1 l

Termékkatalógus
REDKEN High Rise Volume sampon 1 l
4,0 8 értékelés
Sampon - női, finom szálú hajra, dús hatás,
Kód:  KSVL2780 Termékszám:  884486270405

REDKEN High Rise Volume sampon 1 l

A Redken High Rise Volume sampon tartalma 1 liter. A termék különösen vékonyszálú, gyenge haj ápolására alkalmas. A sampon a haj tövétől növeli a haj térfogatát, megfelelően táplálja azt, ezzel helyreállítva a haj természetes fényét. A sampon lágy és gyengéd textúrája ápolja a fejbőrt, a hajat pedig tökéletesen tisztítja és megerősíti. Kényeztesd hajad ezzel a luxuskivitelű samponnal és növeld hajad térfogatát!

Hatása:
Növeli hajad térfogatát, táplálja hajad és gyönyörűen fényessé, puhává és rugalmassá varázsolja frizurád. Hajad természetes és egészséges megjelenésű lesz.

Alkalmazása:
A terméket kis mennyiségben vidd fel nedves hajadra, majd gyengéden masszírozd be körkörös mozdulatokkal, amíg habzani nem kezd. Ezután alaposan öblítsd ki a sampont hajadból.

Hajtípus:
A termék minden hajtípusra alkalmas, különösen a vékonyszálú, gyenge hajra.

Tartalma:
1 liter


Összetevők:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Hexylene Glycol, Parfum / Fragrance, Aminopropyl Triethoxysilance, Acrylates Copolymer, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Alcohol Denat., Polyquaternium-30, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Hydroxide.

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REDKEN High Rise Volume sampon 1 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDKEN High Rise Volume Shampoo 1000 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REDKEN High Rise Volume Shampoo 1 l.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ