REDMOND RK-M216S-E

Termékkatalógus
REDMOND RK-M216S-E
5 1 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás, automatikus bekapcsolás, időzítő, szűrő, termikus szabályozás, működésjelző lámpa, led világítás, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, hőmérséklet-szabályozás, rejtett spirál, hőbiztosíték és kábeltartó rekesz, állandó szűrővel, fehér színben
Kód:  REDRK298 Termékszám:  RK-M216S-E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REDMOND RK-M216S-E

A Redmond SkyKettle RK- m216 SE vízforralót mobilalkalmazás segítségével, távolról is vezérelheted -, így a vizet a kívánt hőmérsékletre melegítheted anélkül, hogy felállnál a székből, vagy épp hazafelé tartva a bevásárlásból is elindíthatod a készüléket. Nem kell sokáig várnod a kávéra vagy a teára, hiszen a 2200 W-os teljesítménynek köszönhetően a víz szinte azonnal felmelegszik. A kiváló minőségű AISI 306 rozsdamentes acélból készült adiabatikus test termoszként is működik, így a készülék belsejében található víz hosszabb ideig forró marad, és a vízforraló teste sem éget meg, amikor megérinted a külső falat. A Ready for Sky segítségével pedig 12 órán keresztül képes a vizet a meghatározott hőmérsékleten tartani. A beépített üzemmódok lehetővé teszik a vízforralóban a víz melegítését olyan hőmérsékletre, amelyet a speciális teák vagy bébiételek megkövetelnek. Nagy, 1,7 literes térfogatának köszönhetően a Redmond SkyKettle RK- M216 SE vízforralóval már nem kell aggódnod a látogatók miatt sem, hiszen elegendő italt készíthetsz benne egyszerre.


A Redmond SkyKettle RK-M216S-E vízforraló legfontosabb jellemzői

  • Okos vízforraló, 1,7 l térfogattal, fehér színben
  • A készülék belső palackja egyetlen darabból álló kiváló minőségű AISI 304 rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a korróziónak, az oxidációnak és a mechanikai kopásnak
  • Közvetlenül a vízforralón választhatsz a beépített vízmelegítési módok közül 40, 55, 70, 85 vagy 100 °C-os hőmérsékletekhez.
  • A SkyKettle RK-M216S-E vízforraló adiabatikus teste biztosítja a termosz működését - hosszabb ideig megtartja a víz hőmérsékletét, és a készülék sem éget meg, ha kívülről megérinted
  • A vízforralót távolról is vezérelheted a Ready for Sky mobilalkalmazással
  • Az alkalmazás segítségével beállíthatod a kívánt vízmelegítési hőmérsékletet 1 °C pontossággal, fenntarthatod a víz hőmérsékletét akár 12 órán keresztül, megtekintheted az energiafogyasztást vagy megfigyelheted a vízforralóban lévő víz frissességét is
  • A Redmond SkyKettle RK- M216 SE 360°-ban elforgatható a Strix® forgótalppal rendelkezik
  • A LED-es fűtésjelző lámpa színét saját ízlésednek megfelelően állíthatod be
  • A készülék hallható hangjelzéssel is rendelkezik
  • A SkyKettle RK- M216 SE vízforralót túlmelegedés elleni védelmi rendszer védi vízhiány esetén.
  • Természetesen automatikusan kikapcsol, ha a víz felforr, vagy ha eltávolítod a kannát az állványról


A Redmond SkyKettle RK-M216S-E intelligens vízforralót távolról is vezérelheted

Ha olyan eszközt keresel a konyhádba, amely több, mint egy klasszikus vízforraló, akkor a Redmond SkyKettle RK-M216S ideális lesz számodra. Nem egy közönséges vízforralóról van szó, hanem egy modern és okos készülékről, amelyet okostelefonon keresztül is vezérelhetsz. A Ready for Sky alkalmazással távolról is felmelegítheted a vizet a kívánt hőmérsékletre, pl foteled kényelméből, vagy útközben hazafelé a boltból, hogy a víz használatra készen álljon, mire hazatérsz.

A SkyKettle RK-M216S vízforraló belseje egyetlen darab kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül

A Redmond SkyKettle RK-M216S vízforraló belső része egy darab kiváló minőségű, alacsony széntartalmú AISI 304 acélból készül. Ez az anyag biztosítja, hogy az acél ellenálljon a korróziónak és az oxidációnak még egy ilyen folyamat során is. Az anyag nem reagál a hirtelen hőmérsékletváltozásokra vagy a só és savas lúgos oldatok hatására. Felülete ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a rozsdának. Ezt a fajta acélt főként kiváló minőségű asztali és konyhai készülékekben használják, és az intelligens Redmond SkyKettle RK-M216S-E is méltón büszke rá.

Redmond SkyKettle RK-M216S-E vízforraló termosz-hatással és adiabatikus testtel 

Ez a kiváló minőségű rozsdamentes acél Redmond SkyKettle RK-M216S belseje kettős fallal rendelkezik, amely között egy réteg levegő található. A Redmond SkyKettle vízforraló adiabatikus testének és egyedülálló felépítésének köszönhetően a készülék külső falai nem melegednek fel, így véletlen érintés által sem éget meg, a vizet pedig sokkal hosszabb ideig melegen tartja.

A SkyKettle RK-M216S-E vízforraló illeszkedik a belső térbe

Bármilyen stílusú is legyen konyhád, az intelligens Redmond SkyKettle RK-M216S modern megjelenésével biztosan illeni fog az enteriőrbe. Sőr, a vízhőmérséklet-jelző színét ízlésednek megfelelően állíthatod be, hogy harmonizáljon otthonod többi kiegészítőjével.

A SkyKettle vízforraló minden szülőt, sportolót vagy teakedvelőt lenyűgöz

A beépített üzemmódokkal a vizet a kívánt hőmérsékletre melegítheted, és a Redmond SkyKettle Vízforraló RK-M216S-E jóvoltából edzés után megfelelően készítheted el a különböző tea-, bébiétel- vagy fehérje-keverékeket. Az intelligens Redmond SkyKettle RK-M216S-E vízforraló a család bármely tagja számára ideális lesz.



A SkyKettle RK-M216S-E vízforraló funkciói a Ready for Sky alkalmazással vezérelhetők


Hőmérséklet beállítása 1 °C pontossággal

Akár a bébiételt szeretnéd a kívánt hőmérsékletre melegíteni, akár egy meghatározott eljárás szerint szeretnél teát főzni, az intelligens Redmond SkyKettle RK-M216 S vízforraló bármit  képes kezelni a Ready for Sky alkalmazás segítségével.

  • 40 °C - bébiétel
  • 70 °C - zöld tea
  • 75 °C - chinese yellow tea
  • 80 °C - fehér tea
  • 85 °C - oolong
  • 85 °C - gyógynövény tea
  • 90 °C - fekete tea

A SkyKettle RK-M216S-E vízforraló a víz frissességének ellenőrzésével védi egészséged

Gyakran fel sem fogjuk, meddig marad a víz a vízforralóban használat nélkül. A Redmond SkyKettle RK- M216 SE vízforralóval azonban nem fordulhat elő, hogy hosszú ideje a forralóban maradt vizet fogyasztanál, hiszen figyelmeztet, ha cserélni szükséges. Mostantól mindig csak friss vizet fogsz fogyasztani!


Vízforraló, amely termoszként is működik

A Redmond SkyKettle RK- M216 SE vízforralóval a vizet a kívánt hőmérsékletre tudod felmelegíteni, majd akár 12 órán keresztül a kívánt hőmérsékleten tudod tartani! Mely korábbi vízforralód volt erre képes?


További információk a SkyKettle RK-M216S-E energiafogyasztásáról

A Ready for Sky alkalmazás hozzáférést biztosít a vízforralóval kapcsolatos  egyébként ismeretlen adatokhoz, példáula kW-ban megadott energiafogyasztáshoz, vagy a Redmond SkyKettle RK-M216 SE működésének idejéhez .



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REDMOND RK-M216S-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RK-M216S-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REDMOND RK-M216S-E.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ