30 dnů na vrácení Shop roku

Redmond RMC-M4510E

Termékkatalógus
Redmond RMC-M4510E
4,3 8 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1000 W teljesítmény, 5 l-es űrtartalom, 40 program, párolás, párolás, sütés, olajban sütés és melegítés, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, gőzkosár, hőmérséklet szabályozás, kivehető edény, késleltetett indítás és automatikus programok
Kód:  SPTsc1878 Termékszám:  RED-RMC-M4510E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Redmond RMC-M4510E

A Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény megbízhatóan és gyorsan készíti el még a bonyolultabb fogásokat is, helyettesíti a gáztűzhelyet illetve számos edényt és lábast is. Segítségével megfőzheted, olajban kisütheted, párolhatod, megsütheted vagy lassú főzéssel is elkészítheted a kedvenc ételeidet. Készítsd el a házi joghurtot vagy süss friss kenyeret. Összesen 40 program áll a rendelkezésedre, ezek közül 13 automata, a maradék 27 programot pedig beállíthatod Te magad a számos elérhető opcióval az egyéni igényeid és elképzeléseid szerint. A LED érintőkijelzőn mindent irányíthatsz és tisztán áttekinthetsz. Az egyedülálló Masterchef Lite programmal lehetőséged van az adott program beállításainak megváltoztatására is anélkül, hogy félbeszakítanád az edény működését. A Redmond RMC-M4510E kerámia edény tapadásmentes felülettel készült, így az ételeket minimális zsír hozzáadásával, az étel odaégetése nélkül készítheted el. Minden bizonnyal örömmel fogadod a 100 receptet tartalmazó ajándékkönyvet és a hasznos mobilalkalmazást is.


A Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény főbb jellemzői

  • Többfunkciós készülék modern felszereltséggel, amely automatikusan irányítja a főzési folyamatot
  • A Redmond RMC-M4510E 40 programmal dolgozik, amelyek közül 13 automata és 27 manuális
  • A kívánt hőmérsékletet 35 °C-tól 170 °C-ig, 5 °C-os intervallumokban szabályozhatod
  • Az időt beállíthatod 1 perc után (legfeljebb 1 óráig) vagy 5 perc után (1 órától) a programokhoz 5 perc és 12 óra között.
  • Rendelkezésedre áll a 24 órás késleltetett indítás lehetősége is
  • A Redmond RMC-M4510E edény akár 12 órán keresztül melegítheti az elkészült ételt
  • A Masterchef Lite funkcióval megváltoztathatod az idő- és a hőmérsékletbeállításokat az éppen futó program megszakítása nélkül
  • A jól olvasható LED érintőképernyőn mindent tökéletesen áttekinthetsz
  • A többszintű biztonsági rendszernek, a hőszigetelt háznak és az eltávolítható gőzszelepnek hála a Redmond készülék teljesen biztonságos
  • A Redmond RMC-M4510E többfunkciós edény használata zökkenőmentes a kényelmes fogantyúval
  • Nagyra értékelheted az 5 literes kerámia edényt tapadásmentes felülettel
  • Az edény mosogatógépben mosható
  • A Redmond készülék mellé jár egy 100 receptet tartalmazó szakácskönyv és egy hasznos mobilalkalmazás


Maximálisan helytakarékos, biztonságos és kényelmes, ez a Redmond RMC-M4510E multifunkcionális edény

Amennyiben a Redmond RMC-M4510E edényt használod és mellőzöd a félkész és kész ételeket, azt nemcsak az egészséged, hanem a pénztárcád is megköszöni. Továbbá amellett, hogy a Redmond RMC-M4510E edénnyel helyet takaríthatsz meg a konyhában, számos készüléket helyettesít is az időtakarékosság mellett, hiszen képes automatikusan szabályozni a főzés folyamatát. A többszintű biztonsági rendszerrel és a hőszigetelt házzal a Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény használata teljesen biztonságos. Az RMC-M4510E-vel a főzés valóban könnyű, ezt egészíti ki az intuitív működés illetve a mosogatógépben is megtisztítható elemek, ezáltal a használata maximálisan kényelmes. Minden bizonnyal kihasználod majd az általa kínált átlag feletti lehetőségeket is, mint például a 100 receptet tartalmazó receptkönyvet, vagy a Redmond RMC-M4510E edényhez tartozó mobilalkalmazást is.

RMC-M4510E edény modern felszereltséggel a teljes kényelemhez a konyhában

A teljesen eltávolítható gőzszelep érdeme, amely főzés közben szabályozza a nyomást az edény belsejében, hogy igazán biztonságban érezheted magadat a Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény használata közben. A jól olvasható LED kijelzőn mindig nyomon követheted és folyamatosan ellenőrizheted az ételkészítést és megtekintheted az aktuálisan futó főzőprogramot is. A Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény markolata lehetővé teszi az edény könnyű mozgatását és kezelését a konyhában.


A főzési paraméterek egyedi beállítása

A Redmond RMC-M4510E edény optimalizált Multicook programja lehetővé teszi az összes főzési paraméter beállítását a többcsatornás üzemmódban illetve az egyes ételek elkészítését a receptkönyv vagy az internet receptjei alapján. A hőmérsékletet 5°C-os lépcsőkben szabályozhatod 35 °C és 170 °C között, sőt szabadon beállíthatod az időzítőt is 5 perc és 12 órás tartományban.

"Sous-vide" - egészséges főzés vákuumtasakokban

A továbbfejlesztett Multicook funkció használatakor elkészítheted a fogásokat különleges vákuumos tasakban is (az úgynevezett "Sous-vide" módszerrel), amely különösen a hosszabb ideig, alacsony hőmérsékleten történő főzéshez ideális. Ezáltal a Redmond RMC-M4510E készüléke nem csak megőrzi az ételek maximális tápanyag- és vitamintartalmát, hanem javítja az ételek állagát illetve hozzájárul a húsok, halak, gyümölcsök és zöldségek lédússágához is.

Bónusz "Cook with Redmond" mobilalkalmazás

A Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény mellé jár egy ingyenes mobilalkalmazás is, ahol több mint 3000 ízletes recept közül választhatsz a Redmond készülékekhez. Ezeket a recepteket el is mentheted a kedvencek közé. Nem szükséges aggódnod az alkalmazás aktuális állapota miatt sem, hiszen folyamatosan frissül, így mindig számíthatsz az újabb és újabb receptekre. Emellett az alkalmazás segít kiválasztani a megfelelő Redmond készüléket az otthonodba, segít a bevásárlólista megírásában illetve az ételek kalóriaértéke, a felhasznált alapanyagok és a várható elkészítési idejük alapján mérlegeli is, hogy mi az, amit szeretsz.

A Masterchef Lite különleges funkciói

A Masterchef Lite funkciónak hála bármikor, akár a program kellős közepén is szabályozhatod a hőmérsékletet vagy az időt a Redmond RMC-M4510E edényen anélkül, hogy belépnél a menübe és félbe kellene szakítanod a programot.


Redmond RMC-M4510E készülék többfunkciós felhasználással

A modern és innovatív Redmond RMC-M4510E készülék igazán sokszínű a multifunkcionális kialakításával. Igénybe veheted például a késleltetett indítást, amellyel bármilyen program indulását akár 24 óráig kitolhatod, így a Redmond RMC-M4510E edényét pontosan úgy programozhatod, hogy a frissen elkészült ételre érj haza. Emellett a Redmond készüléke képes a hőmérséklet automatikus megőrzésére akár 12 órán át, ez azt jelenti, hogy mindig a tökéletes hőmérsékleten találhatod az ételt, még ha valami félbe is szakítja a folyamatot. Valószínűleg nagy örömmel fogadod a 3D felmelegítést, ez gondoskodik arról, hogy az ételt egyenletesen, minden oldalról felmelegítse a készülék.

A Redmond RMC-M4510E multifunkciós edény automatikus programjai

  • MULTICOOK (többcélú főzés)
  • PILAF (Rizottó)
  • STEAM (Párolás)
  • SOUP (Leves)
  • PASTA (Tészta)
  • PORRIDGE (Zabkása)
  • STEW (Pörkölt)
  • BAKE (Sütés)
  • FRY (Olajban sütés)
  • YOGURT (Joghurt)
  • BREAD (Kenyér)
  • SLOW COOK (Lassú főzés)
  • EXPRESS

A Redmond RMC-M4510E edény csomagjában:

  • Többfunkciós edény
  • 5 literes kerámia edény tapadásmentes felülettel
  • Párolóedény
  • Mérőedény
  • 2 × speciális kanál
  • Lapos kanál
  • Fogók a kezeléshez
  • Egy könyv 100 recepttel
  • Használati utasítások
  • Szervizkönyv
  • Tápkábel


Paraméterek

Típus
Multicooker Kész!
Űrtartalom
5 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok Kész!
Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Lábas anyaga
Teflon Kész!

Típus

Típus
Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Pároló kosár, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Lábas anyaga
Teflon Kész!
Űrtartalom
5 l Kész!

Tulajdonságok

Mosogatógépben mosható
Igen Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Mosogatógépben mosható Kész!

Alak

Alak
Ovális Kész!

Élelmiszerek típusa

Élelmiszerek típusa
Univerzális Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!
Minta
Minta nélküli Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Gőzölés, Párolás, Sütés, Olajban sütés, Melegítés Kész!

Programok száma

Programok száma
40 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Redmond RMC-M4510E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RMC-M4510E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Redmond RMC-M4510E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Redmond RMC-M4510E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Redmond RMC-M4510E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ